Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europort, la a opta editie (galerie foto)

ro

21 Apr, 2010 03:22 2397 Marime text
cap_10.jpgIeri s-a deschis a VIII-a ediţie a Expoziţiei maritime internaţionale de echipamente navale „Europort 2010", organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în colaborare cu AHOY - Rotterdam, Olanda, la Complex Tenis Club Idu Mamaia.

Europort România este o expoziţie maritimă care reuneşte furnizori de echipamente şi servicii maritime din România, Olanda, Belgia, Spania, Serbia, Germania, Norvegia, Finlanda, Suedia, Italia, Polonia şi Bulgaria. În cadrul acestei manifestări sunt expuse mostre şi sunt prezentate cataloage ale produselor realizate de către firmele expozante. Pe perioada târgului, vizitatorii vor putea viziona echipamente navale de ultimă generaţie din Europa de Vest.

Cu prilejul desfăşurării acestui eveniment, firmele specializate pe acest segment de piaţă au marea oportunitate de a întâlni firme internaţionale, care sunt interesate atât în vânzarea produselor pe care le produc, cât şi în stabilirea unor relaţii de colaborare pentru producerea unor astfel de echipamente, în România.

La eveniment participă 41 de firme din cele 12 ţări, firmele din România reprezentând 32% din totalul expozanţilor, iar cele din Olanda 29%. Din Germania sunt prezente cinci firme, din Belgia trei firme, din Italia două firme, iar din Bulgaria, Serbia, Suedia, Finlanda, Polonia şi Spania, câte o firmă.

„Această manifestare este una specifică Constanţei. Sperăm că acest eveniment va creşte de la o ediţie la alta şi că va intra în calendarul internaţional al manifestărilor de profil. Foarte mulţi reprezentanţi străini nu au putut participa la eveniment din cauza norului de cenuşă, dar au reuşit să trimită echipamentele şi sperăm că vor ajunge în curând", ne-a declarat Mihai Daraban, preşedintele CCINA Constanţa.

Expoziţia maritimă internaţională de echipamente navale va fi deschisă până mâine, între orele 10.00-17.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii