Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment gastronomic - „Vinuri și bucate dobrogene”, pe faleza din Tulcea

ro

21 Aug, 2024 15:46 175 Marime text



Sursa foto: Cosmin Dragomir




În perioada 19-20 octombrie 2024 pe faleza municipiului Tulcea, o paradă de vinuri, bucate și idei dobrogene are loc sub egida platformei de promovare a României “WeAreRomania / YOU ARE WELCOME!”. Evenimentul, desfășurat sub numele de “Vinuri și bucate dobrogene”, are dublul scop de a promova gastronomia destinației în ansamblul ei (nu doar cea deltaică) în fața publicului larg și către companiile interesate.

Cooking show-uri, expoziție cu degustare derulată în 2 zile, concurs de vinuri din regiune, prezentări de produse și concepte, lansări de carte și conferințe-dezbatere despre identitatea și brandingul național și internațional al Dobrogei vor constitui punctele de atracție ale evenimentului, pentru care se vor organiza inclusiv deplasări cu grupuri de la București și din alte orașe, spun organizatorii.

Pentru orice vizitator, “Vinuri și bucate dobrogene” va fi o oportunitate fără precedent de a participa nemijlocit la viața regiunii, de a experimenta oferta unică și diversificată a Dobrogei.

Pentru expozanți, “va fi un nou pas în direcția dezvoltării unei economii locale sustenabile și în extrasezon”, după cum a declarat gazda evenimentului, Adrian Gemănaru, unul dintre fondatorii Organizației pentru Managementul Destinației Tulcea.

La eveniment sunt așteptați reprezentanți HoReCa din regiune și din Capitală, ONG-uri, autorități locale, agenții și operatori de turism, public general local și din alte orașe, influenceri și publiciști relevanți la nivel național.

“Dobrogea – cu bogățiile ei naturale, cu istoria, cu poziționarea ei unică și cu tezaurul de etnii și influențe culturale istorice – reprezintă o atracție mereu reînnoită deopotrivă pentru români și străini și oferă permanent satisfacții spectaculoase celor interesați s-o cunoască”, afirmă organizatorii.

 
Citește și
IPJ Tulcea organizează angajări pentru ocuparea mai multor posturi. Despre ce posturi este vorba

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii