Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimentul „Welcome Days in OUC”, organizat de Universitatea „Ovidius” din Constanța

ro

09 Oct, 2024 16:15 130 Marime text

Sursa foto: Universitatea „Ovidius” din Constanța
 
  • „Welcome Days” - eveniment de bun venit, pentru studenții internaționali, la Universitatea „Ovidius” din Constanța
 
Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) a organizat, recent, evenimentul „Welcome Days in OUC”.

Conform unui comunicat emis de reprezentanții Universității „Ovidius” din Constanța, alături de studenții internaționali, la manifestarea desfășurată în sediul din strada Ion Vodă nr. 58, au luat parte prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector - Strategia de internaționalizare, rețele universitare și relația cu instituțiile europene, echipa Serviciului Erasmus Plus și Maria Florea, președintele asociației Erasmus Student Network Constanța, care le-a prezentat participanților organizația pe care o conduce și oportunitățile de care pot profita aceștia în noul an universitar.
 
„În cadrul evenimentului, devenit deja tradiție în UOC, le-am oferit noilor studenți internaționali informații esențiale cu privire la desfășurarea activităților didactice, alături de sugestii utile pentru acomodarea cât mai eficientă la orașul Constanța și de recomandări de petrecere a timpului liber”, precizează prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță.
 
„Echipa noastră le-a prezentat studenților calendarul acțiunilor dedicate, care se vor desfășura pe parcursul următoarelor luni. Aceștia sunt invitați să participe la o conferință studențească pe tema promovării tradițiilor și obiceiurilor locale, dar și la o serie de excursii și ateliere culturale tematice”, declară prof. univ. dr. Cristina Duhnea, coordonatorul instituțional Erasmus Plus.
 
Evenimentul „Welcome Days in OUC” face parte din activitățile proiectului „Noi dimensiuni ale extinderii strategiei de internaționalizare în vederea creșterii vizibilității Universității Ovidius din Constanța la nivel internațional” (NODENS), cod CNFIS-FDI-2024-F-0473, cu o valoare totală de 428.000 lei, fiind unul dintre proiectele UOC finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

Citește și:
Lansare de carteProfesorul Dennis Deletant, își lansează cartea „România 1916-1941. O istorie politică” la Universitatea Ovidius din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii