Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expertissa va fi beneficiarul? CJC licitează încă două contracte de publicitate

ro

09 May, 2011 00:06 2090 Marime text
CJC_Centrul_de_plasament_Traian.jpgInstituţia condusă de Nicuşor Constantinescu se pregăteşte să atribuie încă două contracte de publicitate a unor proiecte europene. Foarte multe astfel de contracte, finanţate din bani europeni, au fost încheiate cu Expertissa Constanţa

Consiliul Judeţean Constanţa a scos la licitaţie încă două contracte pentru publicitate şi informare asupra unor proiecte europene pe care le derulează.

Unul dintre ele se referă la „Servicii de publicitate şi informare pentru proiectul «Reabilitarea şi Dotarea Centrului de Plasament Traian»", proiect finanţat prin POR 2007-2013, Axa prioritară 3 - „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale", Domeniul Major de Intervenţie 3.2. - „Reabilitarea/ modernizarea/ şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale". Valoarea estimată a acestui contract este, potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), de 6.000 de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Concret, contractul se referă la elaborarea a trei comunicate de presă, organizarea a două conferinţe de presă, realizarea unui panou temporar şi a unuia permanent de informare asupra proiectului, precum şi a 200 de autocolante. De asemenea, potrivit documentaţiei de atribuire publicate în SEAP, se va puncta cu 10 puncte furnizarea de servicii de catering pentru conferinţa de presă (apă, cafea, răcoritoare, produse de patiserie), cu cinci realizarea unui poster cu rulare automată şi cu încă 10 puncte serviciile de printare. Deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 20 mai, începând cu ora 12.00, la sediul CJC.

„Judeţul Constanţa - o descoperire mereu actuală"

CJC_sediu_cjc.jpgAlt contract similar scos la licitaţie recent de către Consiliul Judeţean Constanţa este şi cel referitor la „Servicii de publicitate şi informare pentru proiectul «Judeţul Constanţa - o descoperire mereu actuală»", finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 5 - „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului", Domeniul Major de Intervenţie 5.3. - „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică; Operaţiunea - Dezvoltarea şi consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice şi a activităţilor de marketing specific". Valoarea estimată a acestui contract este, potrivit SEAP, de 20.000 de lei fără TVA, deschiderea ofertelor urmând să aibă loc pe 19 mai, începând cu ora 12.00, la sediul CJC. În acest caz, contractul prevede, printre altele, închirierea a două săli pentru conferinţe de presă şi a uneia pentru susţinerea unui seminar, organizarea a două conferinţe de presă, realizarea de invitaţii şi mape de presă, furnizarea de servicii de catering etc.

Furnizorul calculatoarelor de peste 2,7 milioane euro

De precizat că foarte multe dintre contractele de publicitate şi informare asupra unor proiecte scoase la licitaţie de către CJC au fost câştigate de către SC Expertissa Constanţa SRL, firmă care a câştigat de la instituţia condusă de Nicuşor Constantinescu contractul privind furnizarea în leasing de echipamente IT pentru şcolile din judeţ, în valoare de 2.763.898,33 euro fără TVA - de departe cel mai valoros contract bifat la CJC. Reamintim că această firmă este patronată de Expertissa HQ deţinută de afaceristul Ion Colţan. Rămâne de văzut, aşadar, cine va câştiga şi aceste două proiecte de publicitate şi informare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii