Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie la Dedeman Botoșani. O comisie a Inspecţiei Muncii, trimisă pentru a ancheta incidentul

ro

08 Jun, 2024 13:46 654 Marime text
O comisie formată din specialişti ai Inspecţiei Muncii anchetează accidentul de muncă colectiv produs, vineri, la magazinul Dedeman din Botoşani, a declarat, şef Serviciului Inspecţia Muncii Bucureşti, Alexandru Iosif Cîmpean.

Potrivit acestuia, membrii comisiei urmează să discute atât cu angajaţii răniţi, cât şi cu ceilalţi angajaţi ai magazinului de bricolaj, pentru a stabili cauzele producerii accidentului soldat cu rănirea a 15 persoane.

"În urma evenimentului petrecut ieri (n.r.- vineri) în localitatea dumneavoastră, conducerea Inspecţiei Muncii a numit o comisie de cercetate a acestui eveniment. Ea urmăreşte stabilirea cauzelor producerii acestui eveniment, precum şi persoanele vinovate care se fac vinovate", a afirmat Cîmpean.

Opt angajaţi ai Dedeman, un colaborator, dar şi şase clienţi au fost răniţi, vineri, în urma exploziei de la magazinul din localitatea Hudum din Botoşani.

Deflagraţia s-a produs în timpul unor lucrări la instalaţia de gaze a magazinului, pe care le efectua o firmă autorizată. 


Sursa: Agerpres.ro. 


Foto: ISU Botoșani


Citește și:

Explozie la BotoşaniTrei victime ale exploziei produse la magazinul Dedeman, internate la secţia de terapie intensivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii