Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fals jandarm depistat cu o armă asupra sa la un eveniment dedicat gimnastei Ana Maria Bărbosu

ro

16 Aug, 2024 08:30 332 Marime text
Sursa galeriei foto: Jandarmeria RomânăUn bărbat purtând, fără drept, obiecte vestimentare cu însemnele Jandarmeriei și cu o armă asupra sa, a fost depistat de jandarmii vrânceni la un eveniment dedicat gimnastei Ana Maria Bărbosu. 

Potrivit Jandarmeriei Române, echipajul din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Focșani, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu la o adunare publică avizată, în Piața Unirii din Municipiul Focșani, a identificat un bărbat  purtând obiecte vestimentare cu însemnele "Jandarmeria" și având asupra sa un pistol care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este de tip "airsoft". 

„S-a procedat la interceptarea și legitimarea persoanei în cauză, stabilindu-se faptul că acesta nu avea dreptul de a purta uniforma și nici de a deține arme neletale la adunările publice.

Au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârșirea faptelor prevăzute de articolul 372 litera b) Cod Penal - Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Ilfov, a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, iar pistolul a fost ridicat în vederea confiscării“ - au mai precizat reprezentanții Jnadarmeriei Române.

Citește și: 

Cine îi va înmâna gimnastei Ana Maria Bărbosu medalia de bronz
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii