Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Bajdechi din Constanța a numit administrator la firma Rin Food&Bar SRL un cetățean din Sri Lanka

ro

13 Jul, 2024 16:51 6488 Marime text
  • În 2023, unul dintre cele mai cunoscute restaurante din municipiul Constanța a fost scos la vânzare pentru suma fabuloasă de 2 milioane de euro


Societatea Rin Food & Bar S.R.L. a adoptat hotărârea nr. 1/2024 la actul constitutiv al societăţii. Decizia s-a afișat în Monitorul Oficial al României la data de 10 iulie 2024. Firma este controlată de familia Bajdechi, care a deținut cunoscutul restaurant Integra din zona Tomis III.


Bajdechi Gabriel, Bajdechi Mariana şi Santino SRL, cu sediul în Constanţa, str. Adamclisi nr. 1E, jud. Constanţa, reprezentată legal de Bajdechi Gabriel - asociaţi în cadrul societăţii sus menţionată, au hotărât:


1. Se numeşte administrator, cu puteri depline de administrare şi reprezentare pe perioada de 50 de ani Thilina Sampath Brahmanage Rajarama Brahmanalage, cetăţean srilankez.
2. Administrarea şi reprezentarea societăţii se face cu puteri depline, pe perioada de 50 de ani de Bajdechi Gabriel, Bajdechi Mariana și Thilina Sampath Brahmanage Rajarama Brahmanalage, separat.


Despre Rin Food & Bar SRL

Firma este fondată în anul 2014, iar conform termene.ro, pe anul 2023, s-a menționat o cifră de afaceri de 4,2 milioane lei, o pierdere de 61.558 lei și un număr de 22 de salariați.

Sediul social este pe strada Promenada Năvodari nr. 1B, județul Constanța. Asociați sunt Gabriel Bajdechi - 40%, Mariana Bajdechi - 40% și Santino SRL - 20%. Administratori sunt Bajdechi Gabriel, Bajdechi Mariana și Thilina Sampath Brahmanage Rajarama Brahmanalage.
 

Despre Santino SRL

Compania fondată în anul 1995 a raportat un singur angajat, cu o cifră de afaceri de 70.000 lei și un profit de 1,8 milioane lei. Sediul social este pe strada Adamclisi din Constanța. Asociat unic și administrator este Gabriel Bajdechi.

 

Restaurantul Integra

În 2023, unul dintre cele mai cunoscute restaurante din municipiul Constanța a fost scos la vânzare pentru suma fabuloasă de 2 milioane de euro. Este vorba de restaurantul din zona Tomis III - restaurant Integra, situat pe strada Adamclisi nr. 1E, deținut de familia Gabriel și Mariana Bajdechi. Imobilul se vindea cu peste 2.000 de euro pe metru pătrat, conform site-ului de vânzări.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Un cunoscut restaurant din Constanța, scos la vânzare pentru 2 milioane de euro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii