Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, despre acuzațiile aduse lui Mihai Lupu „Încă o dată că PNL are o mare problemă, pe care va trebui să o gestioneze“

ro

14 Jun, 2023 09:45 2898 Marime text
Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a transmis printr-un comunicat precizări referitoare la Mihai Lupu, președintele CJC, acuzat de luare mită.

Discrepanța între declarațiile și acuzele pe care le aduceau altora, în campania electorală, și cele constatate și cercetate acum, e uriașă. Ca și cea între promisiunile electorale făcute de candidații PNL și ceea ce se vede acum, la CJ, dar și la Primăria Constanța., se arată în comunicatul transmis de PSD. 

Vă prezentăm în continuare conținutul integral al comunicatului: 

"Referitor la acuzațiile aduse de DNA președintelui Consiliului Județean Constanța, constatăm încă o dată că PNL are o mare problemă, pe care va trebui să o gestioneze.

Discrepanța între declarațiile și acuzele pe care le aduceau altora, în campania electorală, și cele constatate și cercetate acum, e uriașă.

Ca și cea între promisiunile electorale făcute de candidații PNL și ceea ce se vede acum, la CJ, dar și la Primăria Constanța. Și care discrepanțe le văd cu ochiul liber toți constănțenii.

Suntem convinși că oamenii vor realiza greșeala făcută în urmă cu trei ani și vom recupera, împreună, toți acești ani pierduți pentru locuitorii municipiului și județului Constanța."


Citește și: Oficial de la DNA. Șeful CJC, Mihai Lupu , urmărit penal pentru luare de mită! În cauză sunt cercetați și funcționari de la primăriile Năvodari și Mangalia

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii