Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Lavandei de la Pecineaga, a VI-a ediție. Povestea mov merge mai departe (GALERIE FOTO)

ro

08 Jun, 2024 21:27 5782 Marime text
Foto: FacebookÎncepând de  sâmbătă, 8 iunie  și până pe 30 iunie 2024, are loc cea de-a VI-a ediție a Festivalului Lavandei – Povestea mov, de la Pecineaga, județul Constanța.

La fel ca în anii precedenți, gazdele sunt familiile Bălănică  și Todor, care dețin lanul  de lavandă de la Pecineaga  și vă așteaptă cu drag în tărâmul parfumat, să vă relaxați  și să vă   conectați cu natura. 

„În curând, lavanda ajunge la maturitate și trebuie culeasă, o parte strânsă  în buchețele  și uscată,  iar o parte va fi supusă procesului de distilare din care vor rezulta apa  și uleiul de lavandă, folosite ca atare sau încorporate în produse cosmetice foarte căutate pentru proprietățile  lor binefăcătoare. Vă   invităm,  așadar,   la   o   experiență…  dobrogeană   parfumată,   cu   multe   surprize, momente foto neprețuite, realizate de un fotograf profesionist în lanul de lavandă, pe lângăț  creațiile gazdelor, deja cunoscute, rama foto supradimensionată, mașina  și bicicleta mov, leagăn, băncuțe  și alte acareturi“ - au precizat organizatorii.

Dress code alb – mov, ca să fiți în ton cu... peisajul! Accesul la  Festivalul  Lavandei de la Pecineaga este gratuit pentru toată lumea, 

Citește și: 

Festivalul Lavandei-Povestea Mov, la a V-a ediție! Cu ce surprize sunt așteptați iubitorii lavandei la Pecineaga
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii