Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalurile se țin lanț. Pregătiți-vă cu farfurii biodegradabile ieftine, disponibile la Snick Ambalaje

ro

11 Jul, 2024 12:14 277 Marime text
 Sursă foto: snick-ambalaje.com
Vara este timpul ideal pentru festivaluri fel de fel. Moment propice pentru extindere și promovare. Cei care au luat în calcul să fie prezenți la festivaluri și târguri, iau în considerare ca fiecare detaliu să întregească experiența culinară a clienților. Despre consumabile, cele biodegradabile, despre stocul disponibil la unul dintre furnizorii de nișă, discutăm în rândurile ce urmează.
 

Farfuriile biodegradabile, unele dintre cele mai căutate tipuri de consumabile

 
Dintre tipurile de consumabile, gama de farfurii biodegradabile ieftine este la mare căutare. Vorbim despre consumabile versatile, necesare atât pentru cei care vând shaorma, cât și pentru cei care servesc clienților mâncarea tradițională - mici, preparate din carne rotisata etc.
 
Astfel de farfurii, realizate din trestie de zahăr în special, pot fi comandate de la Snick Ambalaje. Furnizorul buzoian amintit are în oferta să diversitate de consumabile, fiind pregătit pentru comenzi externe de asemenea. Vinde la bax, set, bulk sau chiar palet și o linie aparte o are pregătită pentru export. De aici pot comanda cei care au rotiserii, patiserii, cafenele, firmele de catering și lista ar fi și mai lungă de atât - având în vedere că există stoc pregătit pentru tot ce înseamnă pregătirea pentru a servi clienților o masă sau o gustare, adică de la șervețele la tacâmuri, de la caserole la farfurii.
 
Mai mult decât atât, în tiraje mici, puteți personaliza cele comandate. O astfel de ofertă întregește într-adevăr experiența culinară. Este, deci, o alegere de promovare benefică.
 

Care sunt avantajele pe care clienții le au când vine vorba de a comanda de la Snick Ambalaje

 
Pentru cei care nu au mai comandat de aici, experiența lor nouă este întâmpinată cu entuziasm. Pot, mai întâi de toate, să comande sacoșa de mostre, gratuit. După care se vor convinge singuri și practic despre cum se comportă aceste produse. Au parte de livrare rapidă, oriunde în țară. De asemenea, au parte de discount aplicat în funcție de valoarea comenzii sau de cantitatea de produs. Discount deloc de neglijat, dacă luăm în calcul faptul că astfel de produse sunt constant comandate. Puteți face stoc generos, aplicând reducerile, care variază între 3 și 5%.
 
Snick Ambalaje dispune de stoc generos de produse, atât de diverse, încât orice prestator din zona HoReCa poate comanda de aici. Pahare de vending, paletine, paie, cupe, caserole și multe alte produse similare sunt disponibile aici. Disponibile imediat, ce pot fi comandate online, din portalul snick-ambalaje.com.
 
Festivalurile sunt un moment excelent de promovare. Prezența la astfel de evenimente este o cale pentru a testa reacția publicului la diverse sortimente de produse. Ocazie cu care ar fi bine să vă pregătiți de flux de clienți cu stoc generos de consumabile și meniuri. Snick Ambalaje se dovedește a fi un partener de cursa lungă, pe care vă puteți baza pentru a completa lista celor necesare pentru meniuri livrate sau luate la pachet. Consumabilele de aici sunt rezistente, au print divers, sunt compartimentate, realizate din materiale bine alese, ce corespund 100% standardelor actuale.
 
 
Contact:
Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău
comenzi@snick-ambalaje.com
 
 
Sursă foto: snick-ambalaje.com
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii