Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate de absolvire a studenților Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” Constanța

ro

23 Jul, 2024 11:14 176 Marime text

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează vineri, 26 iulie, ora 09.00, festivitatea de absolvire a studenților militari și civili care și-au încheiat, anul acesta, studiile universitare de licență. Studenții militari din Promoția 2024 „Avram Iancu – 200” vor primi primul grad de ofițer.

La Academia Navală „Mircea cel Bătrân” se pregătesc ofițeri pentru Forțele Navale Române, Ministerul Afacerilor Interne (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Garda de Coastă – Poliția de Frontieră, Direcția generală pentru comunicații și tehnologia informației), precum și ingineri pentru industria maritimă, portuară și fluvială civilă. Începând cu anul universitar 2024-2025, la Academia Navală din Constanța se vor pregăti și ofițeri pentru Serviciul de Informații Externe, transmit reprezentanții Forșelor Navale Romîne prin intermediul unui comunicat de presă. 

În anul 2024, au promovat studiile universitare de licență 295 de studenți. Dintre aceștia, 119 sunt absolvenți ai Secției Militare, dintre care 98 pentru Ministerul Apărării Naționale și 21 pentru Ministerul Afacerilor Interne, iar 176 de absolvenți sunt de la Secția Civilă.


Anul acesta, cinci dintre cei 119 absolvenți ai Promoției „Avram Iancu – 200” au încheiat studiile universitare de licență la specializarea Arhitectură Navală, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.- a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără platformă pentru măsurarea radiațiilor electromagnetice ale echipamentelor. Iată de la cine (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii