Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de an liniștit pentru pompierii tulceni. Unde au intervenit

ro

03 Jan, 2023 11:38 985 Marime text


Peste 140 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea  au fost la datorie pe durata minivacanței ocazionate de intrarea în Noul An cu peste 20 de mijloace tehnice auto și navale.

Începutul de an a fost unul liniștit la nivelul județului Tulcea, nefiind marcat de evenimente negative semnificative. Astfel, în perioada 31 decembrie 2022 – 02 ianuarie 2023 pompierii tulceni au executat 26 de misiuni., informează ISU Delta Tulcea.
 
Acordarea primului ajutor:
 
Echipajele SMURD au intervenit în 12 situații pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.
 
Accidente rutiere:  
 
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea au fost solicitați să intervină în cazul a 2 accidente rutiere ce au avut loc pe raza județului Tulcea. Din fericire pompierii militari au intervenit doar pentru a asigura măsuri PSI, nefiind înregistrate victime.
 
Incendii:
 
Salvatorii tulceni au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 pentru a interveni la 3 incendii pe raza județului Tulcea. Din fericire, deplasările au fost fără intervenție. În toate cazurile incendiile au fost stinse rapid de către proprietari, acestea nefiind de amploare și au fost observate la timp. De asemenea, pompierii au intervenit în municipiul Tulcea pentru a asigura măsuri PSI la o locuință unde au fost semnalate scăpări de gaze. 
 
Alte misiuni:

 
Pompierii militari au fost solicitați să intervină și în alte 8 situații, precum deblocări de ușă, transport persoane supraponderale etc.
 

Dorim pe această cale să mulțumim cetățenilor că au înțeles și au ținut cont de sfaturile pompierilor militari! Misiunea de informare și prevenire a salvatorilor a dat roade, iar finalul de an nu a fost unul umbrit de incendii ori de alte evenimente riscante pentru viața cetățenilor., mai transmite ISU Delta Tulcea. 


Foto: DSU
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii