Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Impact Developer & Contractor SA are un director general interimar nou

ro

23 Jul, 2024 09:54 147 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa: pexels
  • Consiliul de Administraţie al Impact Developer & Contractor SA a decis revocarea lui Constanti Sebeşanu din funcţia de director general, începând cu data de 1.06.2024.
  • De asemenea, a decis revocarea lui Sorin Apostol, din funcţia de persoană împuternicită care acţiona împreună cu directorul general, începând cu data de 01.06.2024.
 
Consiliul de Administraţie al Impact Developer & Contractor SA, cu sediul social în România, Bucureşti, Drumul Pădurea Mogoşoaia nr. 31-41 s-a întrunit în şedinţă pe data de 09.05.2024.
 
La ședință au participat administratorii în funcţie: Iuliana Mihaela Urda -  preşedintele Consiliului de Administraţie, constănțeanul Daniel Pandele, Intrepid Gem SRL, cu sediul social în Bucureşti, sectorul 1, str. Alexandru Constantinescu nr. 52, prin persoană fizică reprezentant permanent al persoanei juridice, Văduvă Petru Ion; Apostol Sorin și Voiculescu Dan-Octavian.
 
Consiliul de Administraţie al Impact Developer & Contractor SA a decis revocarea lui Constanti Sebeşanu din funcţia de director general, începând cu data de 1.06.2024, ca urmare a încetării contractului de mandat cu acordul părţilor, la data de 31.05.2024; revocarea lui Sorin Apostol, din funcţia de persoană împuternicită care acţiona împreună cu directorul general, începând cu data de 01.06.2024, ca urmare a încetării contractului de mandat cu acordul părţilor, la data de 31.05.2024.
 
Richard Dan-Sebastian Câmpeanu a fost numit director general interimar, începând cu data de 01.06.2024. Jean-Claudiu Bistriceanu a fost numit director financiar - persoană împuternicită, care acţionează împreună cu directorul general, începând cu data de 01.06.2024.
 
Jean-Claudiu Bistriceanu va acţiona ca persoană împuternicită împreună cu Richard Dan-Sebastian Câmpeanu şi vor exercita împreună atribuţiile prevăzute în anexa la contractul de mandat al lui Richard Dan-Sebastian Câmpeanu, începând cu data de 01.06.2024.
 
Deciziile au fost pubicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3451 din data de 17 iulie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Impact Developer & Contractor SA, documente de la primărie pentru un sens giratoriu și un ansamblu de blocuri, la Constanța

Autorizație de construire pentru Impact Developer & Contractor SA. Va construi o grădiniță în cartierul BOREAL

 
Firme din Constanța: Logistică Feroviară SRL și-a deschis punct de lucru la Constanța. Ce tipuri de activități va presta?


 Firme Constanța: O compania din Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Londra investește pe piața din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii