Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma YYY Logistic Solutions SRL, puncte de lucru înființate în județul Constanța

ro

18 Jun, 2024 13:10 612 Marime text

 
  • Vasile Ciot, născut și domiciliat în Râmnicu Sărat, a devenit asociat unic și administrator.   
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2.892, din data de 13 iunie 2024, a fost publicată decizia nr. 1 / 16.04.2024 a lui Cornel Lixandru, la data aceea asociat al societății Corelix Service 1997 SRL (actuala YYY Logistic Solutions SRL).
 
Astfel, Cornel Lixandru a decis să se retragă din societate, din funcția de asociat și administrator, cu cesiune la valoare nominală a 20 părţi sociale către Vasile Ciot, cetăţean român, născut în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, domiciliat în Râmnicu Sărat, care devine asociat şi administrator.  
 
Cornel Lixandru - cedent - a transmis, iar Vasile Ciot - cesionar - a preluat împreună cu activul şi pasivul toate societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi către alte persoane fizice şi juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei decizii, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Totodată, Cornel Lixandru a declarat că am primit contravaloarea părţilor sociale cesionate.
 
Cesiunea s-a făcut conform art. 202, alin 2, din Legea nr. 31/1990, modificată şi republicată, Vasile Ciot - 20 părţi sociale, 200 lei - 100% participare la profit şi pierdere.
 
Cornel Lixandru a fost revocat din funcţia de administrator, fiind numit Vasile Ciot pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de administrare şi reprezentare a societăţii.
 
Denumirea societăţii Corelix Service 1997 SRL a fost schimbată în YYY Logistic Solutions SRL, conform dovada nr. 515595/11.04.2024.
 
Vasile Ciot a majorat capitalul social al societăţii prin aport la numerar de la 200 lei la 9.000.000 lei, cu suma de 8.999.800 lei.
 
Se declară obiectul principal de activitate 5224 - Manipulări, renunţându-se la vechiul obiect principal de activitate şi la cele secundare. Se declară că obiecte secundare de activitate: 4690 - Comerţ cu ridicata nespecializat, 5210 - Depozitări; 5229 - Alte activităţi anexe transporturilor.
Se renunţă la sediul social din Bucureşti, fiind mutat la o altă adresă din capitală.
 
Totodată, au fost înfiinţate 11 puncte de lucru în municipiul Constanța și unul în Năvodari.
 
Despre YYY Logistic Solutions SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 18 iunie 2024, YYY Logistic Solutions SRL (fosta Corelix Service 1997 SRL) a fost înființată în anul 1997.

Asociat unic și administrator al YYY Logistic Solutions, Vasile Ciot mai apare în Dragon First Trader Import Export Corporation SRL și în Regional Infrastructure Company For Highways Roads Bridges And Tunnels.   

Platforma termene.ro informează și că YYY Logistic Solutions nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP din 2007 până în prezent (data ultimei actualizări - 17 iunie 2024).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Dragon First Trader Import Export Corporation SRL își deschide puncte de lucru în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii