Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Utilaj Greu SA. Se va alege un nou administrator

ro

17 May, 2024 17:00 734 Marime text
  • Candidaţii pentru postul de administrator unic vor fi nominalizaţi de către acţionarii Utilaj Greu S.A. înregistraţi la S.C. Depozitarul Central S.A. pentru data de referinţă prevăzută pentru întrunirea A.G.O.A. din 19 iunie 2024
 
Potrivit convocatorului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 2365 din data de 15 mai 2024, a fost convocată, pentru data de 19 iunie 2024, ora 13:00, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor firmei Utilaj Greu SA.
 
Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor este următoarea:
  • Revocarea lui Ștefan Roșu din funcția de administrator unic
  • Alegerea noului administrator unic pentru un mandat de patru ani
  • Aprobarea încheierii contractului de administrare și stabilirea remunerației cuvenite acestuia
  • Desemnarea persoanei care va efectua toate demersurile necesare publicării și înregistrării hotărârilor adoptate
  • Adoptarea datei de 19 iulie 2024 ca dată de înregistrare în conformitate cu prevederile art. 87 din Legea nr. 24/2017, pentru identificarea acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor și stabilirea datei de 18 iulie 2024 ex-date conform art. (2) alin. (2) lit. I) din Regulamentul ASF. nr. 5/2018
 
La şedinţă pot participa şi vota numai acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor societăţii la data de 10 iunie 2024, stabilită ca dată de referinţă.
 
Capitalul social al societăţii Utilaj Greu S.A. este format din 676.587 acţiuni nominative, fiecare acţiune dând dreptul la un vot în cadrul adunărilor generale a acţionarilor.
 
Acţionarii reprezentând, individual sau împreună, cel puţin 5% din capitalul social, au dreptul:
- de a introduce puncte pe ordinea de zi a adunărilor generale, cu condiţia ca fiecare punct să fie însoţit de o justificare sau de un proiect de hotărâre propus spre adoptare de adunările generale, până cel mai târziu în data de 31 mai 2024;
- de a prezenta proiecte de hotărâre pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a adunărilor generale, până cel târziu în data de 31 mai 2024.
 
Candidaţii pentru postul de administrator unic vor fi nominalizaţi de către acţionarii Utilaj Greu S.A. înregistraţi la S.C. Depozitarul Central S.A. pentru data de referinţă prevăzută pentru întrunirea A.G.O.A. din 19 iunie 2024.
 
Data-limită până la care se pot depune candidaturile pentru administrator unic la Utilaj Greu S.A. va fi data de 7 iunie 2024, ora 15.00.
 
În situaţia neîndeplinirii condiţiilor de validitate a desfăşurării şedinţelor la prima convocare, adunările generale sunt convocate pentru data de 20 iunie 2024, cu menţinerea ordinii de zi, a orei şi a locului de desfăşurare a lucrărilor acestora.
 
Despre Utilaj Greu SA
 
Conform termene.ro, platformă consultată vineri, 17 mai 2024, Utilaj Greu SA a fost fondată la data de 9 noiembrie 1992, are sediul în Murfatlar, județul Constanța, pe strada Ciocârliei nr. 1, iar obiectul de activitate este „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.
 
Pentru anul 2023, Utilaj Greu SA a raportat o cifră de afaceri egală cu 1.177.182 de lei, o pierdere egală cu 213.630 de lei și șapte angajați.
 
Acționarii firmei sunt Transilvania Investments Alliance SA și listă acționari persoane fizice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Societatea Utilaj Greu SA convocă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii