Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Acționarii Alprof SA au decis contractarea unei facilităţi de credit avans în cont curent, în sumă de cinci milioane de lei

ro

10 Jul, 2024 17:00 447 Marime text

 
  • Pachetul de acțiuni al societății Alprof SA este deținut de Orhan Huseyin Celiker, Ismet Ibraim și Aifer Ibraim.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.279 din data de 8 iulie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 804/26.04.2024 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societății Alprof SA. 
 
În şedinţa AGA din data de 26.04.2024, ţinută la sediul societăţii, legal convocată conform Legii nr. 31/1990 şi statutar constituită, acţionarii (toți - domiciliați în Constanța), reprezentând 100% capitalul social, Ismet Ibraim (deţinând 49% din capitalul social), Aifer Ibraim (deţinând 1% din capitalul social) și Orhan Huseyin Celiker (deţinând 50% din capitalul social), au hotărât următoarele:
 
  • Contractarea la Raiffeisen Bank SA a unei facilităţi de credit avans în cont curent în cadrul programului IMM Romania Plus, în sumă de 5.000.000 lei, pentru o perioadă de 36 de luni.
  • Creditul se va utiliza pentru finanţarea activităţii curente a împrumutatului, inclusiv TVA.
  • Creditul menţionat la art. 1 va fi garantat în următoarea structură:
- garanţia acordată de Statul Român prin intermediul FNGCIMM pentru 90% din suma facilităţii de credit;
- ipoteca legală mobiliară asupra soldurilor creditoare ale tuturor conturilor deschise de SC Alprof SA la Bancă;
- garanţi fidejusori: Ismet Ibraim.
  • Până la data stingerii tuturor obligaţilor asumate de societate faţă de Bancă prin contractul de credit, acţionarii se obligă să nu încheie acte juridice de împrumut sau garanţie, incluzând fără a se limita la facilităţi de credit sau angajamente similare, în calitate de împrumutat sau garant, indiferent de forma actului juridic, de la alte instituţii de credit ori de la alte persoane cărora legea le recunoaşte acest drept, fără acordul prealabil, expres, în scris, al Băncii şi să nu schimbe structura acţionarilor existentă la data prezentei hotărâri, fără acordul prealabil al Băncii.
  • Împuternicirea lui lsmet Ibrahim, în calitate de administrator, să reprezinte societatea, să negocieze şi să semneze în numele şi pe seama societăţii:
- contractele de credit şi acte adiţionale la acestea,
- contractele de garanţie accesorii acestora şi acte adiţionale la acestea,
- Acordul de finanţare şi Contractul de garantare şi eventuale acte adiţionale,
- orice alte documente necesare executării contractelor de credit şi de garanţie, inclusiv acte adiţionale de prelungire scadentă, precum şi orice alte înscrisuri/declaraţii necesare pentru accesarea creditelor prin programul IMM Romania Plus şi pentru ca documentele menţionate anterior să angajeze în mod valabil societatea în aceste operaţiuni.
  • Prin prezenta se confirmă/ratifică orice înscrisuri, declaraţii sau angajamente emise anterior prezentului document şi asumate de către reprezentantul legal al societăţii sau de către o persoană împuternicită de acesta, în vederea accesării creditelor în cadrul Programului IMM Romania PLUS, acestea fiind opozabile societăţii.
Despre Alprof SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 10 iulie 2024, firma Alprof SA a fost înființată în anul 1997, sediul social se află la Lumina, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Fabricarea produselor metalice obținute prin deformare plastică, metalurgia pulberilor“.
 
În 2023, Alprof SA a avut o cifră de afaceri de 73.354.344 lei, un profit de 758.357 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 140.
 
Platforma termene.ro informează că firma Alprof SA nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 9 iulie 2024).

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Alprof SA. Vot unanim pentru actualizarea datelor de identificare ale administratorilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii