Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Acționarii Rofersped SA, în AGEA! Au luat decizii importante

ro

14 Aug, 2024 19:46 176 Marime text
foto: Pexels  Societatea Rofersped SA a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor pe 12 iunie 2024, pentru a aproba modificări în Actul Constitutiv al societății.

După aprobarea ordinii de zi şi discuţiile purtate în legătură cu problemele înscrise, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a adoptat în unanimitate prezenta hotărâre:
 
 

Modificarea Actului Constitutiv


Se aprobă modificarea Actului constitutiv (Statutului) al SC Rofersped SA după cum urmează:

Se realizează înlocuirea Societăţii de Construcţii CCCF Bucureşti  SA, cu SC Rofersped SA şi va avea următorul conţinut:

-Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă - "CFR Marfă SA", persoană juridică română, cu sediul în Bucureşti(denumită în continuare SNTFM);
-SC Rofersped SA persoană juridică română, cu sediul în Bucureşti, str. Turda nr. 98 (denumită în continuare Rofersped);
-SOCEP SA - Societate Comercială pe acţiuni de exploatare portuară şi expediere mărfuri generale, persoană juridică română, cu sediul în Constanţa, incintă port, dana 34-35(denumită în continuare SOCEP).
 

Anexa 1, care detaliază lista acționarilor și contribuțiile lor, se actualizează pentru a reflecta modificările menționate

 
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă "CFR Marfă"- SA, cu sediul în Bucureşti, cu aport de capital social de 2.327.480 lei, divizat în 232.748 de acţiuni, reprezentând 91,76% din capitalul social al Societăţii;

-SC Rofersped SA, cu sediul în Bucureşti,cu un aport de capital social de 130.600 lei, divizat în 13.060 acţiuni, reprezentând 5,1489% din capitalul social al Societăţii;

Socep SA - Societate Comercială pe Acţiuni de Exploatare Portuară şi Expediere Mărfuri Generale, înregistrată, cu sediul în Constanţa, incintă Port, Dana 34-35, cu un aport de capital social de 78.400 lei, divizat în 7.840 acţiuni, reprezentând 3,0911% din capitalul social al Societăţii.
 

Mandatarea Directorului General

Adunarea Generală a Acţionarilor Rofersped SA, aprobă mandatarea lui Batalu Sorin Gabriel - Director General Rofersped SA, să îndeplinească formalităţile cerute de lege, în vederea înregistrării Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor, aferentă şedinţei, la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
 
Directorul General al Rofersped SA poate delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus oricărei persoane pentru a îndeplini mandatul acordat.

Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a, nr. 3809 din 9 august 2024.
 
 

Despre Rofersped SA


Firma Rofersped SA din Bucureşti Sectorul 1, a fost înființată la data de 09.10.1997 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4920 - Transporturi de marfă pe calea ferată.

Cifra de afaceri Rofersped SA a fost de 86,121,547.00 lei în anul 2023, cu un profit de 4,890.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 36.06%.

Rofersped SA a raportat un număr de 63 angajați în anul 2023.
 
Acționari sunt Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfa CFR - Marfa SA, Rofersped SA, Socep SA societate comerciala pe actiuni de exploatare portuara si expediere marfuri generale.
 
Administratori sunt Batalu Sorin-Gabriel, Bria Florin-Viorel, Costea Ionuț, Dobre Robert-Răzvan, Munteanu Ștefăniță , Tănăsiuca Nicolae-Mugurel.
 
Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR - Marfa SA este acționar și în cadrul Rolling Stock Company SA (din București), Rocombi SA (din București)

Costea Ionut este asociat și administrator în cadrul Cosion Suvenir SRL (Brăila).

Dobre Robert-Răzvan este reprezentant în cadrul Societatea Națională "Aeroportul Internațional Timișoara-Traian Vuia-" SA și administrator în cadrul Compania Nationala Administratia Porturilor Dunării Maritime SA.
 
Munteanu Ștefănița este administrator în cadrul Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA.
 
 

Despre SC Socep SA  


Societatea a fost înființată în anul 1991, iar activitatea principală este „Manipulări“. În Socep SA pachetul majoritar de acțiuni este deținut de Grupul DD SA (cu 61,22%), Persoane juridice, având 11 acționari (cu 6,60%), Persoane fizice, având 6.446 acţionari (cu 19,74%) și Stere Samara (cu 12,44%).
 
Persoane împuternicite: Dorinel Cazacu (Calitate: președinte, Funcţie: director general), Gabriel Codeț (Calitate: membru în directorat, Funcţie: director operațional), Ramona Pavlicu (Calitate: membru în directorat), Lucian – Ștefan Teodorescu (Calitate: membru în directorat), Niculae Dușu (Calitate: membru în consiliul de supraveghere, Funcţie: președinte consiliu de supraveghere), Stere Samara (Calitate: membru în consiliul de supraveghere, Funcţie: vicepreședinte consiliu de supraveghere), Ion Dușu (Calitate: membru în consiliul de supraveghere, Funcţie: vicepreședinte consiliu de supraveghere) și Cristian - Mihai Ududec (Calitate: director, Funcţie: director economic).


În 2023, SOCEP SA a avut o cifră de afaceri de 203.752.940 lei, un profit de 94.533.871 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 415, potrivit www.termene.ro.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Decizia magistrațior din Constanța în litigiul dintre Socep SA și Direcția Regională Vamală București
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii