Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Litoral SA, convocată de lichidator

ro

08 Jul, 2024 11:46 214 Marime text

 
  • Litoral SA a fost înființată în anul 1991, obiectul principal de activitate este „Activități ale agențiilor turistice“, iar starea firmei este „dizolvare“.
 
Subscrisa Dăscălescu & Co SPRL, cu sediul în municipiul Constanţa (legal reprezentată prin Asociat coordonator, Elena Dăscălescu), în calitate de lichidator al societăţii Litoral SA - în lichidare, desemnat conform Rezoluţiei nr. 26505 din data de 18.10.2019, pronunţată în dosarul 115134/17.10.2019 de către Oficiul Registrului Comerţului Constanţa, în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 31/1990 republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi prevederile art. 10.4 ale Actului Constitutiv, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Litoral SA.
 
Convocatorul a fost publicat în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.248 din data de 4 iulie 2024.
 
Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:
 
1. Prezentarea valorilor rezultate din reevaluarea bunului imobil compus din teren intravilan situat în Mamaia, judeţul Constanţa - zona Club Castel, conform Raportului de evaluare întocmit la data de 10.06.2024 de către Birou Expert Evaluator Olga Jaloba - Udor.
 
2. Aprobarea Regulamentului de valorificare a bunului imobil compus din teren intravilan în suprafaţă de 712 mp, şi construcţie C1 - magazie propagandă cu suprafaţa de 166 mp, situat în Mamaia, judeţul Constanţa - zona Club Castel.
 
Şedinţa Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor este convocată la data de 9 august 2024, ora 11.00, şi se va desfăşura la sediul Lichidatorului din municipiul Constanţa.
 
Formularul de vot prin corespondenţă completat şi semnat de acţionar va fi transmis în scris prin e-mail la adresa office@dascalescu-insolv.ro, purtând semnătura electronică extinsă conform Legii nr. 455/2001, astfel încât să fie înregistrat ca fiind primit până la data de 9 august 2024, ora 11.00.
 
Formularul de vot prin corespondenţă va fi însoţit de următoarele documente: copie act de identitate în cazul acţionarilor persoane fizice, copie act de identitate al reprezentantului/mandatarului, respectiv certificat de înregistrare/certificat constatator, eliberat de Oficiul Registrului Comerţului, care atestă calitatea de reprezentant legal, prezentate în original sau în copie conformă cu originalul, în cazul persoanelor juridice.
 
Formularele de vot care nu sunt primite până la data sus indicată nu pot fi luate în calcul pentru determinarea cvorumului şi majorităţii în cadrul AGEA
 
În situaţia neîndeplinirii cvorumului legal, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor va avea loc la data de 12 august 2024, ora 11.00, cu menţinerea ordinii de zi, a materialelor prezentate şi a locului de desfăşurare a lucrărilor acesteia.
 
Despre Litoral SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 8 iulie 2024, firma Litoral SA a fost înființată în anul 1991, sediul social se află în stațiunea Mamaia, județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități ale agențiilor turistice“. Starea firmei este „dizolvare“.
 
Pachetul de acțiuni al Litoral SA este deținut de Statul Român – acționar, prin Ministerul Turismului – administrator (82,273248%) și de Listă persoane fizice și juridice (17,73%).

Calitatea de administrator este deținută de Veronica – Dănuța Georgescu, Dumitru – Lucian Lungoci și Daniela – Florentina Mastromarino.
 
În 2023, Litoral SA a avut o pierdere de 4.083 lei.
 
Platforma termene.ro informează că firma Litoral SA nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 7 iulie 2024).

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Convocare AGA Litoral SA
Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii