Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Midia International SA, convocată în ședință

ro

08 Sep, 2024 19:56 183 Marime text
MidiaAdministratorul unic al Midia Internaţional - S.A., cu sediul în Năvodari, Port Midia, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, pentru data de 10.10.2024, ora 11.00, la sediul societăţii din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii.

Pe ordinea de zi se va afla prezentarea spre aprobare a investiţiilor reprezentând dezvoltarea infrastructurii de transport multinodal al societăţii. Investiţiile se vor realiza din fonduri proprii, fonduri atrase, subvenţii şi/sau ajutoare de stat şi vor consta în construcţie/modernizare infrastructură terminal, incluzând (dar fără a se limita): infrastructura rutieră şi feroviară de acces, linii de cale ferată, drumuri şi platforme interioare, utilităţi, împrejmuire în conformitate cu prevederile Programului Transport 2021 - 2027 al Ministerului Transporturilor.

De asemenea se va prezenta spre aprobare bugetul sau bugetele pentru fiecare investiţie în parte.

În cazul neîndeplinirii condiţiilor statutare de cvorum, următoarea Adunare Generală Ordinară este convocată pentru ziua de 11.10.2024, ora 11.00, la sediul din Port Midia Năvodari, cu menţinerea aceleiaşi ordini de zi.

Despre Midia International SA

Conform termene.ro, platformă consultată la data de 8 septembrie 2024 Midia International SA are sediul în Năvodari, județul Constanța, se ocupă cu manipulări și există din anul 1992.

Societatea a raportat pentru anul fiscal 2023 o cifră de afaceri de peste 37 de milioane de lei, un profit de peste șase milioane de lei și 101 salariați.

Acționarul majoritar al Midia International SA este Prodexport Logistics SA cu 99,55% și listă persoane fizice cu 0,45%.

Administratorul este Ioana Tudose.

Conform termene.ro, Prodexport Logistics SA apare și în firmele: Water Power Energy SA, Euro Traffic SRL și Ibero Tyles Mineral SRL.

Aceeași sursă arată că Ioana Tudose apare și în: Prodexport SA, Water Power Energy SA, Black Waters SA, Prodexport Logistics SA, Metalica D.G. SA (faliment) și Eurotranzit 2000 SA (faliment).

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


citește și: 

Midia International SA dorește să contracteze credite substanțiale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii