Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța AGA la Hotel Central SA. Decizii cu unanimitate de voturi

ro

10 Sep, 2024 17:48 169 Marime text
foto: Freepick În data de 1 iulie 2024, Adunarea Generală a Acționarilor societății Hotel Central SA, în cadrul ședinței desfășurate la sediul social din Stațiunea Mamaia, a adoptat Hotărârea nr. 3/2024.

La întâlnire au fost prezenți acționari care reprezintă 97,303% din capitalul social al societății.

S-au aprobat următoarele actualizări de identificare pentru acționarii și administratorii societății, conform noilor acte de identitate:

Este vorba despre Cârstocea Florin, Popa Raluca, Cârstocea Manuela, Toma Teodor - Lucian Pavel Georgeta, Petrescu Dan, Pavel Cornelius. 
 
 

Actualizarea actului constitutiv

De asemenea, Adunarea Generală a aprobat actualizarea Actului Constitutiv al societăţii pentru a reflecta modificările menționate mai sus.
 
Hotărârea a fost redactată și semnată în două exemplare originale, la data de 1 iulie 2024, și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4137 pe 9 septembrie 2024.
 
 

Despre Hotel Central SA 

Firma Hotel Central SA din Mamaia, a fost înființată la data de 28.09.1995 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5510 - Hoteluri și alte facilități de cazare similare.

Cifra de afaceri Hotel Central SA a fost de 2,383,160.00 lei în anul 2023, cu o pierdere -156,815.00, potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 10 septembrie 2024.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 34.24%.

Hotel Central SA a raportat un număr de 12 angajați în anul 2023.
 
Acționari în firmă sunt Florin Cârstocea – 48,73%, Cornelius Pavel, cu 32,08%, Manuela Olguța Cârstocea – 5,57%, Georgeta Pavel – 5,57%, Dan Gabriel Petrecu – 4,08%, PPM, conform LG 55/1995 – 2,70%, Toma Teodor Lucian – Toma Carmen Cristina – 1,25%.

Președintele CA este Florin Cârstocea, iar membri sunt Popa Raluca și Cornelius Pavel.
 
Florin Cârstocea mai apare și în Ecorom Vit SRL (asociat), Grup Petrol Marin SA(acționar și administrator), Petrogrup SRL(asociat), Petroserv SA(acționar și administrator), Rig Service SA(acționar și administrator), Romagro Prod SRL(asociat), Sadon SRL (asociat și administrator), World Class Project SRL(asociat și administrator).
 
 Pavel mai este în firmele Bel Air Mamaia SRL, Job Expert SRL, Petroserv SRL, Premium Capital Expert SRL, RHC City Crown SRL.
 
Georgeta Pavel
este administrator la Axiopolis SA, Carmeco SA.

Asociat și administrator în Job Expert SRL, asociat la Premium Capital Expert SRL, cenzor supleant la Sammarina Lake Side SA, Sammarina SA (cenzor), cât și la Sammocop Cooperativă Agricolă – cenzor.
 
Dan Gabriel Petrescu mai este asociat și administrator în Petroserv SA, Antares Design SRL, Antares Graph SRL.

Toma Teodor Lucian – Toma Carmen Cristina este acționar la Petroserv SA. 
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Mandatele membrilor CA din Hotel Central SA, prelungite. Cine sunt aceștia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii