Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Agromec Independența SA contractează un credit pentru finanțarea subvenției APIA de la UniCredit Bank

ro

22 Jul, 2024 10:11 209 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa: pexels

În data de 25 februarie 2024, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Agromec Independența SA.
 
Membrii din Consiliul de Administrație care au participat sunt:
  • Călin Luganovici – președintele Consiliului de Administrație
  • Ion Grijuc – administrator
  • Emin Cherim – administrator
  • Redin Zeinedin – administrator
  • Amet Fichiret – administrator
  • Ion Ene – administrator
  • Gheorghe Mihai – administrator
 
În cadrul Adunării Generale Ordinare a Acționarilor a fost aprobată decizia Consiliului de Administrație nr. 2 din data de 20.01.2024, privind contractarea unui credit pentru finanțarea subvenției APIA în sumă de 150.000 de lei, de la UniCredit Bank SA.
 
Călin Luganovici, domiciliat în Constanța, a fost împuternicit să îndeplinească toate formalitățile necesare înregistrării prezentei hotărâri la Registrul Comerțului și publicării ei în Monitorul Oficial al României.
 
În vederea derulării relațiilor de credit cu banca, tot el a fost împuternicit să reprezinte cu depline puteri în faţa băncii, notarului public, autorităţilor publice centrale şi locale, precum şi oricăror alte persoane fizice şi/sau juridice, să negocieze şi să accepte clauzele contractuale, să semneze contractul de credit şi contractele de garanţii, precum şi orice alte documente necesare în legătură cu aceste contracte sau cu orice alt act juridic încheiat de părţi în legătură cu acestea, să încheie poliţele de asigurare pentru bunurile aduse în garanţie şi să cesioneze în favoarea băncii drepturile rezultate din aceste poliţe, să îndeplinească orice altă activitate legală pe care o va considera necesară scopului mai sus – menţionat.
 
În vederea derulării relaţiilor de credit cu banca, Adunarea împuterniceşte Consiliul de Administraţie, pentru ca în numele şi pentru societate, să o reprezinte cu puteri depline, să desemneze o persoană în vederea negocierii/renegocierii cauzelor contractuale, să aprobe orice alte modificări ale contractelor de credit, care vor interveni ca urmare a negocierii/renegocierii condiţiilor de derulare a acestora, incluzând şi nelimitându-se la scopul, tipul, utilizarea, prelungirea şi garanţiile aferente acestora, să desemneze o persoană în vederea semnării tuturor actelor care se vor încheia ca urmare a negocierii/renegocierii contractelor de credit şi de garanţii sau în vederea îndeplinirii oricăror alte demersuri legale şi necesare.
 
Prezenta hotărâre a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3514 din data de 19 iulie 2024.
 
Despre Agromec Independența SA
 
Conform termene.ro, platformă consultată luni, 22 iulie 2024, Agromec Independența SA a fost înființată în anul 1992, are sediul în comuna Independența, județul Constanța și obiectul de activitate este „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase”.
 
În anul 2023, firma a realizat o cifră de afaceri egală cu 545.866 de lei și un profit de 1.577 de lei. Numărul mediu de angajați a fost egal cu cinci.
 
Acționarii societății sunt acționari tip listă, conform termene.ro.
 
Potrivit RECOM, din administratorii firmei, Emin Cherim apare și în Indagroprest SRL (radiată), respectiv Sen Agro Trans SRL. În Indagroprest SRL mai figurează Amet Fichiret și Ion Ene.
 
Agromec Independența SA nu are contracte publice sau cumpărări directe câștigate.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Încă patru ani de mandat pentru administratorii societății Agromec Independența SA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii