Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Alexandru Stavarache, numit în funcţia de director economic al Rompetrol Rafinare SA

ro

20 May, 2024 15:00 702 Marime text
 
 
  • Rompetrol Rafinare SA a fost înființată în anul 1992, iar activitatea principală este „Fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului“.
     
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2.364 din data de 15 mai 2024, a fost publicată decizia nr. 2 din din data de 27 februarie 2024 a Consiliului de Administraţie al Rompetrol Rafinare SA, societate cu cu sediul în Năvodari.
 
CA-ul s-a întrunit în data de 27 februarie 2024, în Bucureşti, cu respectarea cerinţelor legale şi statutare, cu participarea lui Batyrzhan Tergeussizov, Preşedinte al Consiliului de Administraţie, a Tamilei Mikulich şi a Zhamilyei Meshitbay şi a lui Adrian Tohanean, Nicolae Bogdan Codruţ Stănescu, Bogdan Cătălin Steriopol şi Constantin Saragea, membri ai Consiliului de Administraţie.
 
În conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societăţile, republicată şi modificată, şi cu prevederile Actului Constitutiv, având în vedere faptul că 29.02.2024 reprezintă ultima zi de mandat al lui Alexandru Stravarache pentru calitatea de director economic interimar al
Rompetrol Rafinare SA, şi luând în considerare voturile „pentru“ exprimate de membrii Consiliului de Administraţie (Batyrzhan Tergeussizov, Tamila Mikulich, Zhamilya Meshitbay, Adrian Tohanean, Nicolae Bogdan Codruţ Stănescu, Bogdan Cătălin Steriopol şi Constantin Saragea), privind punctul 3 al agendei, cu unanimitate de voturi, Consiliul a adoptat Decizia nr. 2 din data de 27 februarie 2024.
 
Articolul 1
Se aprobă numirea lui Alexandru Stavarache în funcţia de Director Economic al Rompetrol Rafinare SA pentru o perioadă începând cu data de 1.03.2024 şi până la data de 30.04.2026 (data expirării mandatelor membrilor Consiliului de Administraţie).
 
Articol 2
Se aprobă împuternicirea lui Batyrzhan Tergeussizov, Preşedinte al consiliului de administraţie al societăţii, pentru a duce la îndeplinire prezenta Decizia nr. 2 a Consiliului de Administraţie şi pe Florian-Daniel Pop, Director General al Societăţii, pentru înregistrare, publicitate, opozabilitate, executare şi publicare a prezentei Decizii nr. 2, cu posibilitatea submandatării de terţe persoane.

Despre Rompetrol Rafinare SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 20 mai 2024, Rompetrol Rafinare SA a fost înființată în anul 1992, iar activitatea principală este „Fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului“.
 
Pachetul de acțiuni este deținut de KMG International MV (48,1136 %), Statul Român, reprezentat de Ministerul Energiei (44,6959%) și Listă Acționari (7,19 %). Administratori sunt Batyrzhan Tergeussizov, Meshitbay Zhamilya, Mikulich Tamila, Constantin Saragea, Nicolae - Bogdan - Codruț Stănescu, Bogdan – Cătălin Steriopol și Adrian Tohănean.

În 2023, Rompetrol Rafinare SA a avut o cifră de afaceri de 17.120.703.327 lei și o pierdere de 550.355.167 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.124.
 
Platforma termene.ro informează și că Rompetrol Rafinare SA nu are contracte câștigate - achiziții directe, dar are două contracte câștigate - achiziții publice, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 19 mai 2024).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Firme Constanța
Alexandru Stavarache, noul administrator unic al Rompetrol Petrochemicals SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii