Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Anca-Georgiana Barbu va face parte din Consiliul de administraţie al JT Grup OIL SA

ro

28 Aug, 2024 12:51 216 Marime text
Foto: Pexels
  • În data de 15.06.2024, s-a întrunit, în şedinţă ordinară, Adunarea Generală a Acţionarilor Societăţii JT Grup OIL SA.
  • Acționarii au luat act de demisia Andreei-Elena Dublea din funcţia de membru CA, respectiv vacantarea unui post de membru al Consiliului de administraţie.
  • Compania este deținută de  Jean Tucan Paul, cu 78,58 % din capitalul social, Acționari PF, cu 12% din capitalul social, Bogdan Florin Aldea, cu 8,73% din capitalul social și acționari PJ, cu 0,69% din capitalul social.
 
Adunarea Generală a Acţionarilor Societăţii JT Grup OIL SA, întrunită la sediul societăţii în data de 15.06.2024, în şedinţă ordinară, a aprobat, cu unanimitate de voturi mai multe decizii.
 
Asfel, acționarii au luat act de demisia Andreei-Elena Dublea din funcţia de membru CA, respectiv vacantarea unui post de membru al Consiliului de administraţie.
 
De asemenea, a fost aprobată alegerea în funcţia de administrator, membru al Consiliului de administraţie, în locul rămas vacant, a Ancăi-Georgiana Barbu, pentru perioada rămasă până la expirarea mandatului predecesoarei, respectiv începând cu data numirii şi până la data de 25.11.2025.
 
Aldea Bogdan-Florin a fost împuternicit să  reprezinte acţionarii şi societatea cu depline puteri în faţa tuturor persoanelor fizice sau juridice, publice sau private în vederea ducerii la îndeplinire a hotărârilor adoptate în prezenţa AGOA, să efectueze toate demersurile şi să îndeplinească toate formalităţile necesare.
 
Nu în ultimul rând, Aldea Bogdan-Florin a fost  împuternicit să negocieze şi să semneze în numele şi pentru societate şi acţionari toate şi orice acte necesare ducerii la îndeplinire a celor mai sus adoptate, (hotărâri AGA, contracte de orice fel, act constitutiv actualizat, declaraţii, acte adiţionale, anexe etc.), în numele şi pe seama Societăţii J.T. GRUP OIL SA, semnătura sa fiind opozabilă societăţii şi acţionarilor societăţii în baza şi limitele prezentului mandat. Prezentul mandat este gratuit şi valabil până la revocarea sa expresă. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4019 din data de 26 august 2024.
 
Despre JT Grup OIL SA
 
 
Societatea JT Grup OIL SA s-a înființat în anul 2010 și are sediul social pe bulevardul Năvodari nr. 1, din Năvodari, județul Constanța.
 
Activitatea principală conform codului CAEN constă în „Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate”.
 
Compania este deținută de  Tucan Jean Paul, cu 78,58 % din capitalul social, Acționari PF, cu 12% din capitalul social, Aldea Bogdan Florin, cu 8,73% din capitalul social și acționari PJ, cu 0,69% din capitalul social.
 
Administratorii firmei sunt:  Aldea Bogdan Florin,  Barbu Anca Georgiana, Dublea Andrea-Elena și Tucan Alexandra-Maria. JT Grup OIL SA a câștigat, prin negociere directă, 188 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Serviciul Comunitar de Utilități Publice Albești, Primăria Mihai Viteazu,  Serviciul Comunitar de Utilități Publice Albești, Consiliul Local IC Bratianu, Județul Tulcea,  Comuna Turcoaia și altele.   
 
În anul 2023, JT Grup OIL SA a declarat o cifră de afaceri de .437.366 lei, un profit de 5.734.323 lei și 35 de salariați.
Societatea are puncte de lucru în Costinești, contract de închiriere – Lacul Costinești și cale de acces pe malul lacului, intravilan Costinești, Mamaia – zona Hotel Delta, cuveta lac Siutghiol (contract închiriere), Portul Midia- contract de asociere în participațiune.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Capitalul social al JT Grup OIL SA a fost majorat cu peste 3,6 milioane de lei. Acţiunile emise vor fi tranzacţionate la Bursa de Valori Bucureşti
 
Justiție Constanța. JT Grup Oil SA și Jean Paul Tucan au solicitat în instanță anularea unui act emis de Primăria Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii