Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Appetit Brunch SRL are administrator nou

ro

12 May, 2024 16:32 485 Marime text

foto: Pixabay
 Hotărârea nr. 2 din data de 12.01.2024 a Adunării Generale a Asociaților Societății Appetit Brunch SRL a fost emisă de către asociații Recica Valon și Recica Jeton. Iată deciziile luate:

Actualizarea datelor asociatului Recica Valon: Se actualizează datele de identificare ale lui Recica Valon. 

Retragerea și cesionarea părților sociale a lui Recica Jeton: Recica Jeton se retrage din calitatea de asociat, iar cele 20 de părți sociale deținute de el sunt cesionate la valoarea nominală către asociatul Recica Valon.

Modificarea capitalului social: În urma cesiunii, capitalul social, în valoare de 400 lei, împărţit în 40 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, va aparţine în totalitate asociatului unic, Recica Valon; cota de participare la profit şi pierderi va fi de 100%.

Transferul drepturilor și obligațiilor: Toate drepturile și obligațiile societății, inclusiv activele și pasivele, sunt transferate de la Recica Jeton La Recica Valon. 

Eu, cedentul, Recica Jeton, transmit, iar eu, cesionarul, Recica Valon, preiau, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii, de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apare ca urmare a unor acţiuni de control.- se arată în document.

Revocarea din funcția de administrator a lui Recica Jeton și numirea lui Recica Valon în această funcție: Recica Jeton este revocat din funcția de administrator, iar Recica Valon devine noul administrator cu un mandat pe o perioadă de 70 ani și cu puteri depline.

Menținerea celorlalte prevederi ale actului constitutiv: Restul prevederilor din actul constitutiv rămân neschimbate.Această hotărâre a fost redactată și semnată în 3 exemplare originale și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2212 din data de 08 mai 2024.


 
Despre Appetit Brunch SRL

 
Firma Appetit Brunch SRL din Lumina, a fost înființată la data de 31.10.2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1071 - Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie.
 
Situația financiară pentru anul 2023 arată o cifră de afaceri de 1.408.768 lei, un profit de 537.978 lei la un număr de 6 angajați.  

Administrator și asociat este Recica Valon.
 
Numele Recica Valona pare și în NTP " Kosova" - Pizza Appetit SRL.
 
 
 Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cafenea nouă în Constanța!

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii