Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Arca Corbu SRL a schimbat administratorul

ro

24 Jun, 2024 17:00 693 Marime text
Plaja Corbu. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Corbu
  • Arca Corbu SRL are sediul social în București și deține un punct de lucru în Corbu, județul Constanța.
Arca Corbu SRL, societatea bucureșteană cu punct de lucru în Corbu, județul Constanța, nu mai este administrată de Ioana Dinu, funcția întorcându-se la fostul administrator, Alexia Anamaria Dumitru.
 
Decizia schimbării administratorului a fost luată de cei doi asociați ai companiei Arca Corbu SRL, respectiv Ioana Dinu și Vasile Marius Tămaș.
 
Hotărârea asociaților a fost luată în aprilie 2024, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 2955 din 17 iunie 2024.
 
Astfel, asociații au decis revocarea Ioanei Dinu din funcția de administrator al societății, în locul său fiind numită Alexia Anamaria Dumitru, pe o perioadă de un an.
 
Amintim, Alexia Anamaria Dumitru a mai fost administratorul firmei, începând cu iunie 2023 și până în august 2023, când locul său a fost luat de Ioana Dinu.
 
Despre Arca Corbu SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 24 iunie 2024, Arca Corbu SRL a fost înființată în 2022, are sediul social în București, pe strada Aviator Gheorghe Caranda și se ocupă de baruri și alte activități de servire a băuturilor.
 
Arca Corbu SRL este deținută de Vasile Marius Tămaș (60%) și Ioana Dinu (40%), administrator fiind acum Alexia Anamaria Dumitru.
 
Numele lui Vasile Marius Tămaș se leagă și de Arca Vama Veche SRL, unde figurează ca asociat unic, iar Alexia Anamaria Dumitru fiind administrator și al acestei firme.
 
În 2023, Arca Corbu SRL a declarat 0 angajați, pierderi peste 35.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 111.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Beija Flor SRL Galați deschide un punct de lucru în Mamaia, Hotel Briza 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii