Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Arrow Construct SRL, Arrow Rom Trading SRL și Arrow Terminals SRL, înființate de familia Barna

ro

29 Jul, 2024 17:00 194 Marime text
  • Marcel Ionel Barna și Anuța Barna au înființat la Constanța și Arrow Sea Trading SRL, la finele anului 2021.
Arrow Construct SRL, Arrow Rom Trading SRL și Arrow Terminals SRL sunt trei noi societăți înființate la Constanța, fondatori fiind Marcel Ionel Barna și Anuța Barna.
 
Informațiile privind înființarea societăților au fost publicate în Monitorul Oficial al României (Nr. 3454 din 17 iulie 2024 pentru Arrow Construct SRL și Arrow Rom Trading SRL și Nr. 3477 din 18 iulie 2024 pentru Arrow Terminals SRL).
 
Potrivit datelor oficiale, toate cele trei societăți au sediul social în Constanța, pe strada Budapesta, nr. 8 și durata de funcționare nedeterminată.
 
Legat de societatea Arrow Construct SRL, potrivit MOf., activitatea principală este reprezentată de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, iar fondatori sunt Marcel Ionel Barna și Anuța Barna, ultima fiind și administratorul firmei.
 
Firma Arrow Rom Trading SRL se ocupă în principal de comerț cu ridicata nespecializat, fiind, de asemenea, fondată de Marcel Ionel Barna și Anuța Barna și administrată de Anuța Barna.
 
Arrow Terminals SRL se ocupă de depozitări, este fondată tot de Marcel Ionel Barna și Anuța Barna, cea din urmă fiind și administratorul societății.
 
Amintim, la finele anului 2021, Marcel Ionel Barna și Anuța Barna au înființat la Constanța și Arrow Sea Trading SRL, detalii putând fi accesate aici
 
Despre Arrow Sea Trading SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 29 iulie 2024, Arrow Sea Trading SRL a fost înființată în 2021, are sediul social în Portul Constanța și se ocupă în principal de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Asociat majoritar figurează compania gălățeană Inland Shipping SRL (deținută și administrată de Paul Ivanov), restul părților sociale revenind în mod egal Anuței Barna (25%) și lui Marcel Ionel Barna (25%).
 
Anuța Barna figurează, totodată, și ca administrator al societății, în timp ce numele lui Marcel Ionel Barna se leagă și de Frial SA (unde figurează ca director).
 
În 2023, Arrow Sea Trading SRL a declarat 12 angajați, profit peste 1,39 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 25,43 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Firmă de construcții, deschisă în Saraiu. Iată ce fondatori are

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii