Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
05:49 24 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Asociați noi în Eastship Projects & Logistics SRL. Care e acum structura societăţii

ro

08 Jan, 2024 14:49 2008 Marime text

 
  • Firma Eastship Projects & Logistics SRL a fost înființată în anul 2015, iar obiectul principal de activitate este „Alte activități anexe transporturilor“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 28 din data de 4 ianuarie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 69 / 22 noiembrie 2023 a Adunării Generale a Asociaților societății Eastship Projects & Logistics SRL, care are sediul în municipiul Constanța.
 
Asociații de la acea dată, Andreea Teșeleanu, Valentina Bădoiu (născute și domiciliate în municipiul Constanța), Nicolae – Aurelian Cliante (născut în municipiul Mangalia și domiciliat în municipiul Constanța) și Marius Păduraru (născut și domiciliat în municipiul Constanța), și, în calitate de invitați, Alexandru – Toni Teșeleanu și Daniel Bădoiu (născuți și domiciliați în municipiul Constanța), au hotărât următoarele:
 
Art. 1. Se aprobă prin prezenta transferul de părţi sociale ale Societăţii, conform art. 202, alin. (2) din Legea nr. 31/1990, astfel:
 
1.1. Asociatul existent Andreea Teșeleanu cesionează la valoare nominală de 442,24 lei/PS, un număr de 600 părţi sociale în valoare de 265.344,00 lei (din care echivalentul a 10.000 EUR), din capitalul social al Societăţii către noul asociat Alexandru – Toni Teșeleanu, şi pierde calitate de asociat, conform contractului de cesiune ps.
 
1.2. Asociatul existent Valentina Bădoiu cesionează la valoare nominală de 442,24 lei/PS, un număr de 600 părţi sociale în valoare de 265.344,00 lei, din capitalul social al Societăţii către noul asociat Daniel Bădoiu şi pierde calitatea de asociat, conform contractului de cesiune ps.
 
Art. 2. În urma cesiunii părţilor sociale, astfel cum este descrisă la Art. 1 de mai sus, capitalul social al Societăţii rămâne nemodificat la valoarea de 546.608,64 lei (din care echivalentul a 10.000 euro), divizat în 1.236 de părţi sociale, a câte 442,24 lei fiecare, iar structura Societăţii va fi după cum urmează:
 
1. Alexandru – Toni Teșeleanu - 600 ps, 265.344,00 lei, 48,543689%; (din care echivalentul a 10.000 euro)

2. Daniel Bădoiu - 600 ps, 265.344,00 lei, 48,543689%;
3. Nicolae – Aurelian Cliante - 12 ps, 5.306,88 lei, 0,970874%;
4. Marius Păduraru - 24 ps, 10.613,76 lei, 1,941748%.
 
Participarea la profit şi pierdere, inclusiv pentru profiturile nerepartizate, se face după cum urmează:
 
1. Alexandru – Toni Teșeleanu - 41,00%;
2. Daniel Bădoiu - 41,00%;
3. Nicolae – Aurelian Cliante - 6,00%;

4. Marius Păduraru - 12,00%.
 
Art. 3. Se revocă, începând cu data prezentei, din funcţia de administrator Andreea Teșeleanu şi se descarcă de gestiune începând cu data semnării prezentei hotărâri.
 
Art. 4. Se numesc în funcţia de administratori, cu puteri depline, cu un mandat de 99 de ani, exercitat separat: Alexandru – Toni Teșeleanu și Daniel Bădoiu.
 
Art. 5. Se modifică în tot Actul Constitutiv al Societăţii şi acesta va avea următorul conţinut [nu se reproduce art. 5, fiind nemodificat]:
 
CAPITOLUL I DENUMIRE, FORMĂ JURIDICĂ, SEDIU (FILIALE, SUCURSALE) ŞI DURATA
 
Art. 1. Denumire.
 
Se constituie de către subsemnaţii o societate comercială, a cărei denumire este: EASTSHIP PROJECTS & LOGISTICS - S.R.L.
 
Art. 2. Forma societăţii.
 
Societatea este cu răspundere limitată, persoană juridică română, care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile acestui act constitutiv.
 
Art. 3. Sediul (filiale sau sucursale).
 
Sediul societăţii este în România, Constanţa, str. Ştefan cel Mare, nr. 2, et. 2, jud. Constanţa.
Societatea va putea înfiinţa sau închide puncte de lucru, agenţii, filiale şi sucursale, cu sau fără personalitate juridică, prin hotărârea AGA.
 
Art. 4. Durata societăţii.
 
Societatea se constituie pe termen nelimitat.
CAPITOLUL II OBIECTUL DE ACTIVITATE
 
Art. 5. Obiectul de activitate. [NEMODIFICAT Şl
NEINCLUS ÎN HOTĂRÂREA AGA].
CAPITOLUL III CAPITALUL SOCIAL ŞI PĂRŢILE SOCIALE
 
Art. 6. Capitalul social
Capitalul social total subscris de asociaţi este de 535.994,88 lei, din care în numerar 546.608,64 lei.
 
Capitalul social se divide în 1.236 părţi sociale egale, fiecare cu o valoare nominală de 442,24 lei.
 
Asociaţii au convenit să subscrie şi să deţină părţile sociale după cum urmează:
 
1.TEŞELEANU ALEXANDRU-TONI 600 ps, 265.344,00 RON, 48,543689%;
2.BĂDOIU DANIEL 600 ps, 265.344,00 RON, 48,543689%;
3.CLIANTE NICOLAE-AURELIAN 12 ps, 5.306,88 RON, 0,970874%;
4.PĂDURARU MARIUS 24 ps, 10.613,76 RON, 1,941748%.
 
Neîndeplinirea de către asociaţi a obligaţiilor privind depunerea capitalului dă dreptul societăţii să ceară executarea imediată a obligaţiilor scadente şi plata dobânzilor aferente pentru fiecare zi de întârziere.
 
Capitalul social poate fi majorat, pe baza hotărârii Adunării generale extraordinare, prin crearea de părţi sociale noi şi emiterea de noi certificate reprezentând aportul în natură sau în numerar prin utilizarea fondurilor de rezervă disponibile, create de societate prin orice alt mijloc.
 
Dacă mărirea capitalului social se face prin aport în natură Adunarea generală va dispune efectuarea unei expertize pentru evaluarea acestui aport.
 
După depunerea raportului de expertiză, Adunarea generală a asociaţilor, având în vedere concluziile experţilor, poate hotărî mărirea capitalului. Hotărârea trebuie să cuprindă descrierea aportului în natură, numele persoanei ce îl efectuează şi numărul părţilor sociale corespunzătoare aportului.
 
Părţile sociale nou emise vor fi subscrise în totalitatea lor libere de orice sarcini.
 
Reducerea capitalului social se va putea face numai cu aprobarea Adunării generale a asociaţilor, cu respectarea minimului de capital de 200 RON. Reducerea capitalului va opera numai după trecerea a două luni de la publicarea hotărârii Adunării Generale în Monitorul Oficial al României. Participarea la profit şi pierdere se face după cum urmează:
 
1.TEŞELEANU ALEXANDRU-TONI - 41,00%;
2.BĂDOIU DANIEL - 41,00%;
3.CLIANTE NICOLAE-AURELIAN - 6,00%;
4.PĂDURARU MARIUS - 12,00%.
 
Art. 7. Părţile sociale vor fi reprezentate prin certificate sub semnătura administratorului societăţii. Fiecare certificat va cuprinde:
 
-denumirea şi durata societăţii; data constituirii societăţii şi numărul de înmatriculare în Registrul comerţului; capitalul social, numărul total al părţilor sociale emise, vărsămintele efectuate; menţiunea că certificatul nu este negociabil.
 
Societatea va ţine evidenţa părţilor sociale într-un registru numerotat, sigilat şi parafat de Ministerul de Finanţe care se păstrează la sediul central.
 
Art. 8. Părţile sociale sunt garantate cu patrimoniul social, care nu poate fi grevat de datorii sau alte obligaţii personale. Un creditor al unui asociat poate formula pretenţii numai asupra părţii din profitul societăţii ce i se va repartiza, sau cotei-părţi cuvenite acestuia prin lichidarea societăţii, efectuate în condiţiile prezentului act constitutiv.
 
Fiecare parte socială dă dreptul la un vot în orice deliberare.
 
Asociaţii nu sunt responsabili decât până la concurenţa sumei reprezentând părţile sociale pe care le posedă.
 
Art. 9. Cesiunea parţială sau totală a părţilor sociale între asociaţi sau către terţi se poate face pe baza hotărârii Adunării generale a asociaţilor, în condiţiile prezentului Act constitutiv.
 
Transferul se înregistrează în registrul de evidenţă a părţilor sociale şi se menţionează pe certificat.
 
Cesiunea părţilor sociale trebuie constatată fie prin act autentificat care e obligatoriu în cazul unei donaţii, fie prin act sub semnătură privată.
 
Pentru a fi opozabil societăţii şi terţilor, actul trebuie să fie înscris în Registrul Comerţului.
În cazul dobândirii de părţi sociale prin succesiune, Adunarea generală a asociaţilor va hotărî dacă se va continua activitatea societăţii cu moştenitorii. În caz contrar, societatea este obligată la plata valorii părţilor sociale către succesori şi la plata dividendelor realizate, conform ultimului bilanţ aprobat.
 
CAPITOLUL IV CONDUCEREA ŞI ADMINISTRAREA SOCIETĂŢII
 
Art. 10. Organul suprem de conducere al societăţii este Adunarea Generală a Asociaţilor (AGA). Atribuţiile acesteia sunt cele stabilite prin Legea nr. 31/1990, republicată.
 
Art. 11. Votul este deschis sau prin corespondenţă. Art. 12 Adunările generale sunt ordinare şi extraordinare şi se ţin la sediul societăţii.
 
Art. 13. Adunările generale se întrunesc cel puţin o dată pe an, înainte de depunerea bilanţului anual la instituţiile împuternicite sau la convocarea realizată de către administrator sau de către asociaţii care deţin cel puţin două treimi din capitalul social.
 
În afară de dezbaterea altor probleme din ordinea de zi, Adunarea generală este obligată: să analizeze şi să aprobe bilanţul contabil, contul de profituri şi pierderi, destinaţia şi repartizarea profitului, atribuit asociaţilor.
 
Art. 14. Hotărârile Adunării generale sunt luate cu majoritatea voturilor deţinute de acţionarii prezenţi sau reprezentaţi, cvorumul necesar fiind de cel puţin două treimi din drepturile de vot deţinute de asociaţi.
 
Art. 15. Adunarea extraordinară se întruneşte ori de câte ori e nevoie de a lua o hotărâre pentru: mărirea capitalului, mutarea sediului, fuziunea, reducerea capitalului, dizolvarea, modificarea actului constitutiv.
 
Art. 16. Hotărârile în Adunarea generală extraordinară a societăţii sunt luate cu majoritatea voturilor deţinute de acţionarii prezenţi sau reprezentaţi, cvorumul necesar fiind de cel puţin două treimi din drepturile de vot deţinute de asociaţi.
 
Art. 17. Asociatul care, într-o operaţie determinată are pe cont propriu sau pe contul altuia interese contrare societăţii, nu poate lua parte la nicio deliberare sau decizie privind această operaţie.
 
Asociatul care contravine, dispoziţiilor alin. 1 este răspunzător de daunele cauzate societăţii, dacă fără votul său nu s-ar fi obţinut majoritatea cerută.
 
Art. 18. În adunările generale se vor încheia procesele-verbale care vor constata îndeplinirea formalităţilor de convocare, data şi locul adunării, dezbaterile în rezumat, hotărârile luate şi asociaţii care au votat contra.
 
Procesul - verbal va fi trecut în registrul adunărilor generale.
 
Art. 19. Un asociat, nu poate exercita dreptul său de vot în deliberările adunărilor asociaţilor referitoare la aporturile sale în natură sau la actele juridice încheiate între ei şi societate.
 
Art. 20. Administrarea societăţii se face de către:
 
1.TEŞELEANU ALEXANDRU-TONI
2.BĂDOIU DANIEL
 
Art. 21. Mandatul administratorilor este cu puteri depline şi pe o perioadă de 99 ani, şi se exercită SEPARAT.
 
Art. 22. Administratorul şi asociaţii, nu pot primi, fără autorizarea Adunării asociaţilor, mandatul de administrator, în alte societăţi concurente sau având acelaşi obiect, nici să facă acelaşi fel de comerţ ori altul cunoscut pe cont propriu, direct sau indirect, pe contul altei persoane juridice sau fizice, sub sancţiunea revocării din funcţia de administrator şi răspunderii pentru daune pentru administrator şi asociaţi.
 
Art. 23. Societatea trebuie să facă prin grija administratorilor, un registru al asociaţilor, în care se vor înscrie numele şi prenumele, domiciliul fiecărui asociat, partea acestuia din capitalul social, transferul părţilor sociale sau alte modificări privitoare la acestea.
 
Administratorul răspunde personal şi solidar pentru orice daună pricinuită prin nerespectarea regulilor de la alin. 1.
 
Registrul poate fi cercetat de asociaţi şi creditori. Art. 24. Adunarea asociaţilor este convocată la sediul social, cel puţin o dată pe an sau ori de câte ori este necesar.
 
Convocarea adunării generale va cuprinde ordinea de zi şi data/ora Adunării generale.
 
Convocarea Adunării generale se va realiza prin scrisoare recomandată şi, în acelaşi timp, prin transmiterea pe email a convocării.
 
CAPITOLUL V - ACTIVITATEA SOCIETĂŢII
 
Art. 25. Exerciţiul economic-financiar începe la 1 ianuarie şi se termină la 31 decembrie al fiecărui an. Primul exerciţiu va începe la data constituirii societăţii. În cazul modificării exerciţiului financiar în legislaţia în materie, exerciţiul financiar al societăţii se va modifica în concordanţă.
 
Art. 26. Angajarea personalului societăţii se face în funcţie de necesităţile impuse de volumul de muncă, pe bază de contract de muncă, înregistrate la Inspectoratul Teritorial de Muncă.
Nivelul salariilor personalului se stabileşte şi se modifică de administrator cu respectarea dispoziţiilor legale.
 
Art. 27. Amortizarea fondurilor fixe se stabileşte prin aplicarea normelor de amortizare asupra valorilor de amortizare a fondurilor fixe şi se includ în contul prestărilor de servicii sau în cheltuielile de circulaţie fiind utilizate pentru înlocuirea mijloacelor fixe şi alte nevoi ale societăţii.
 
Art. 28. Lucrările de reparaţii capitale se vor executa pe baza hotărârii asociaţilor, costurile acestora fiind incluse în cheltuielile de circulaţie, ori eşalonat pe mai mulţi ani.
 
Art. 29. Societatea va întocmi anual bilanţul şi contul de profit şi pierderi, va ţine în lei evidenţa activităţii economico-financiare.
 
Art. 30. Profitul societăţii se stabileşte prin bilanţul aprobat de asociaţi.
 
Profitul impozabil se stabileşte ca diferenţă între suma totală a veniturilor încasate şi suma cheltuielilor efectuate pentru realizarea acestor venituri.
 
Din profiturile societăţii se va putea prelua în fiecare an cel puţin 5% pentru formarea fondului de rezervă, până ce acesta va atinge minimum a cincea parte din capitalul social.
Dacă fondul de rezervă după constituire s-a micşorat din orice cauză, va fi completat cu respectarea prevederilor de la alin. 3.
 
Profitul şi pierderea cuvenit asociaţilor se împarte între aceştia conform art. 6 din prezentul Act Constitutiv.
 
Plata efectivă a profitului net se face la sfârşitul anului, în urma hotărârii Adunării generale a asociaţilor.
 
CAPITOLUL VI - CESIUNEA ŞI EXCLUDEREA ASOCIAŢILOR
 
Art. 31. Asociaţii care deţin mai mult de o treime din valoarea părţilor sociale au drept de preempţiune asupra părţilor sociale deţinute de ceilalţi asociaţi, în cazul intenţiei de cesiune a părţilor sociale de către oricare dintre asociaţii societăţii.
 
Art. 32. Notificarea privind intenţia de cesiune se va transmite cu cel puţin 30 de zile înainte de data la care se doreşte transferul părţilor sociale, notificarea urmând să cuprindă informaţii complete şi clare cu privire la intenţia de cesiune (cesionar, preţ părţi sociale, dată semnare cesiune ş.a.). în termen de 20 de zile de la data primirii notificării, asociaţii îşi vor exprima intenţia de a uza de dreptul de preempţiune sau de a nu uza de dreptul de preempţiune. Notificarea acceptării dreptului de preempţiune va reprezenta acceptarea cesiunii, la preţul şi în condiţiile notificate, asociaţii fiind obligaţi să încheie actele de cesiune, în condiţiile notificate şi acceptate. în caz de refuz, asociaţii vor putea să solicite instanţei pronunţarea unei hotărâri care să ţină loc de contract de cesiune, asociatul care nu îşi îndeplineşte obligaţiile fiind răspunzător pentru toate cheltuielile generate şi pentru toate prejudiciile cauzate.
 
Art. 33. În cazul notificării refuzului de a uza de dreptul de preempţiune sau în lipsa unui răspuns, asociaţii vor putea cesiona părţile sociale şi către cesionarul indicat în notificare şi în condiţiile notificate. Dacă mai mulţi asociaţi îşi exprimă intenţia de a uza de dreptul de preempţiune, dacă sunt îndeplinite condiţiile, aceştia vor cesiona părţile sociale notificate spre cesiune, pro rata cu numărul de părţi sociale deja deţinute de către asociaţii care şi-au exprimat această intenţie şi îndeplinesc condiţiile.
 
Art. 34. În cazul în care asociaţii care deţin mai mult de o treime din valoarea părţilor sociale doresc să transfere părţile sociale unui afiliat, cesiunea se poate realiza fără a exista un drept de preempţiune.
 
Art. 35. Asociatul care nu cesionează, fără să îşi exercite sau fără să poată să-şi exercite dreptul de preempţiune, nu mai târziu de data cesiunii astfel cum a fost notificată, are dreptul să notifice Societatea, Asociatul care cesionează şi terţul cesionar, în acelaşi termen ca cel pentru exprimarea dreptului de preemţiune, că îşi exercită dreptul de a cesiona împreună cu celălalt asociat, către acelaşi terţ cesionar, în acelaşi condiţii şi preţ pe parte socială ca cele indicate în Notificarea de transfer de părţi sociale, indicată mai sus. În cazul în care terţul cumpărător nu acceptă să cesioneze şi părţile sociale ale celuilalt asociat, în acelaşi condiţii ca cele din notificarea de cesiune, nu mai pot fi transferate nici părţile sociale a căror intenţie de cesiune a fost notificată iniţial, orice astfel de cesiune fiind nulă.
 
Art. 36. Asociaţii care deţin mai mult de o treime din părţile sociale au dreptul de a notifica asociaţii care deţin mai puţin de o treime din părţile sociale că doresc să cesioneze părţile sociale deţinute de aceştia, la valoarea nominală a părţilor sociale, valoarea fiind acceptată de ambele părţi ca fiind valoarea de transfer a părţilor sociale. Asociaţii notificaţi au dreptul la toate beneficiile date de deţinerea părţilor sociale, până la data notificării. Actele de cesiune se vor încheia în termen de 10 zile de la transmiterea notificării de cesiune. În cazul în care asociatul notificat refuză să cesioneze părţile sociale, asociatul notificator se poate adresa instanţei pentru pronunţarea unei hotărâri care ţine loc de contract de cesiune, asociatul notificat fiind răspunzător pentru toate cheltuielile generate şi pentru toate prejudiciile cauzate.
 
Art. 37. Poate fi exclus:
 
a) asociatul care pus în întârziere, nu efectuează aportul la care s-a obligat;
b) asociatul administrator care comite fraude în dauna societăţii sau se serveşte de semnătura socială sau de capitalul social în folosul lui sau al altora.
 
Art. 38. Excluderea se pronunţă prin hotărâre judecătorească la cererea societăţii sau a oricărui asociat.
 
Hotărârea definitivă de excludere se va depune, în 15 zile la Registrul Comerţului pentru a fi înscrisă, iar dispozitivul hotărârii se va publica la cerere societăţii în Monitorul Oficial.

Art. 39. Asociatul exclus răspunde de pierderi şi are dreptul la profituri până în ziua excluderii sale, însă nu va putea cere ridicarea lor până ce acestea nu sunt repartizate potrivit prevederilor din contractul de societate.
 
Asociatul exclus nu are dreptul la o parte proporţională din patrimoniul social, numai la o sumă de bani care să reprezinte valoarea acesteia.
 
Art. 40. Asociatul exclus rămâne obligat faţă de terţi pentru operaţiile făcute de societate, până în ziua rămânerii definitive a hotărârii de excludere.
 
Dacă, în momentul excluderii sunt operaţii în curs de executare, asociatul este obligat să suporte consecinţele şi nu-şi va putea retrage partea ce i se cuvine decât după terminarea acestor operaţii.
 
CAPITOLUL VII - DIZOLVAREA ŞI LICHIDAREA SOCIETĂŢII
 
Art. 41. Se face în condiţiile Legii nr. 31/1990, adică prin faliment, incapacitate, extindere, retragere sau decesul unor asociaţi, când datorită acestor cauze numărul asociaţilor a ajuns la unul singur şi asociatul unic, decide să nu mai continue activitatea societăţii.
 
Art. 42. Lichidarea se va face de lichidatorii desemnaţi de asociaţi, dintre asociaţi sau terţi.
Toate actele emanând de la societate trebuie să arate că aceasta este în lichidare.
 
Art. 43. Lichidatorii au obligaţia, îndată după intrarea în funcţie, ca împreună cu administratorul societăţii să facă un inventar şi să încheie bilanţul, care să constate situaţia exactă a activului şi pasivului societăţii şi să le semneze.
 
Lichidatorii sunt obligaţi să primească şi să păstreze în patrimoniul societăţii registrele ce li s-au încredinţat de adunare şi actele societăţii. De asemenea, ei vor ţine un registru cu toate operaţiile lichidării, în ordinea datei lor.
 
Art. 44. Lichidatorii vor putea:
 
a) să stea în judecată şi să fie acţionaţi în interesul lichidării;
b) să execute şi să termine operaţiile de comerţ referitoare la lichidare;
c) să vândă bunurile societăţii prin licitaţie publică;
d) să facă tranzacţii;
e) să lichideze şi să încaseze creanţele societăţii chiar în caz de faliment al debitorului, dând chitanţă;
f) să contacteze obligaţii cambiale, să facă împrumuturi neipotecare şi să îndeplinească orice act oneros.
 
Lichidatorii ce întreprind noi operaţii comerciale, ce nu sunt necesare scopului lichidării, sunt răspunzători personal şi solidar de executarea lor.
 
Art. 45. Lichidatorii nu pot plăti asociaţilor nicio sumă în contul părţilor ce li s-ar cuveni din lichidare înaintea achitării creditelor societăţii.
 
Împotriva deciziilor lichidatorilor, creditorii societăţii pot face opoziţie.
 
Art. 46. Lichidatorii ce au achitat datoriile societăţii cu proprii lor bani nu vor putea să execute împotriva societăţii drepturi mai mari decât acelea ce, aparţinea creditorilor plătiţi.
 
Art. 47. Creditorii societăţii au dreptul de a exercita contra lichidatorilor acţiunile ce decurg din creanţele la termen, până la concurenţa bunurilor existente, în patrimoniul societăţii şi numai după aceea de a se îndrepta împotriva asociaţilor pentru plata sumelor datorate, din valoarea aporturilor a capitalul societăţii.
 
Art. 48. După terminarea lichidării societăţii, lichidatorii trebuie să întocmească bilanţul de lichidare şi să propună repartizarea activului între asociaţi.
 
Asociatul nemulţumit poate face opoziţie la instanţă în 15 zile de a notificarea bilanţului şi a proiectului de repartizare.
 
Pentru soluţionarea opoziţiei, problemele referitoare la lichidare vor fi separate de cele ale repartizării, faţă de care lichidatorii pot rămâne străini.
 
Art. 49. După terminarea lichidării, lichidatorii trebuie să ceară radierea societăţii din Registrul Comerţului.
 
Lichidarea nu liberează asociaţii şi nu împiedică declararea în stare de faliment a societăţii.
 
Art. 50. După aprobarea socotelilor şi terminarea repartiţiei, registrele şi actele societăţii ce nu vor fi necesare vreunuia dintre asociaţi, se vor depune la asociatul desemnat de majoritate.
 
Registrele tuturor societăţilor vor fi păstrate timp de 5 ani.
 
CAPITOLUL VIII – FUZIUNEA
 
Art. 51. Fuziunea se hotărăşte de adunarea generală extraordinară a asociaţilor.

Art. 52. Bilanţul întocmit cu această ocazie va fi depus odată cu cererea de înscriere a hotărârii de fuziune la Registrul Comerţului pentru a fi menţionat în registru.
 
Art. 53. Fuziunea nu poate avea efect decât după 3 luni de la publicarea în Monitorul Oficial cu excepţia cazurilor în care nu se justifică plata tuturor datoriilor sociale sau depunerea sumei corespunzătoare la C.E.C. şi la Administraţia financiară sau când există acordul tuturor creditorilor.
 
În cursul termenului prevăzut la pct. 1 oricare creditor al societăţii va putea face opoziţia la instanţă.
 
Opoziţia suspendă executarea fuziunii până la rămânerea definitivă a sentinţei judecătoreşti.
 
CAPITOLUL IX - MODIFICAREA CONTRACTULUI DE SOCIETATE
 
Art. 54. Contractul de societate poate fi modificat de asociaţi cu respectarea prevederilor legale, a condiţiilor prevăzute în prezentul act privind hotărârile AGA şi a condiţiilor de formă şi de publicitate prevăzute pentru încheierea lor.
 
CAPITOLUL X – LITIGII
 
Art. 55. Litigiile societăţii cu persoane fizice sau juridice sunt de competenţa instanţelor judecătoreşti. Litigiile născute din raporturile contractuale pot fi soluţionate şi prin arbitraj. În acest caz, se poate alege competenţa Comisiei de arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României.
 
Litigiile personalului angajat de societate se rezolvă potrivit legislaţiei muncii în vigoare în România.
 
CAPITOLUL XI - DISPOZIŢII FINALE
 
Art. 56. Prevederile prezentului act constitutiv se completează cu dispoziţiile referitoare la societăţile comerciale.
 
Subsemnaţii asociaţi adoptăm în unanimitate acest act constitutiv, pe care îl semnăm.
 
Încheiat pe 22 noiembrie 2023, sub semnătură privată, într-un număr de 3 (trei) exemplare, prin actualizare.
 
Despre Eastship Projects & Logistics SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 8 ianuarie 2024, firma Eastship Projects & Logistics SRL a fost înființată în anul 2015, iar obiectul principal de activitate este „Alte activități anexe transporturilor“.
 
În 2022, Eastship Projects & Logistics SRL a avut o cifră de afaceri de 70.896.116 lei, un profit de 10.942.403 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 20.
 
Dintre asociați, Marius Păduraru mai apare în două firme în stare de funcționare, Bira Construct SRL și Eastship – MS Wind Logistics SRL. Alexandru – Toni Teșeleanu mai apare în MAT Petrol SRL, Eastern Shipping SRL și în TDM General Survey SRL. Daniel Bădoiu mai apare în Eastern Shipping SRL și în TDM General Survey SRL.    
 
Platforma termene.ro informează că Eastship Projects & Logistics SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții  publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 7 ianuarie 2024).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Sud Petrol SRL. Sediu social schimbat și punct de lucru deschis în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii