Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Asociații au aprobat dizolvarea şi lichidarea simultană a Tactiq Agency SRL, înființată în aprilie 2024

ro

13 Jul, 2024 16:28 424 Marime text
  • Societatea Tactiq Agency SRL a fost înființată pe 3 aprilie 2024, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități ale agențiilor de publicitate“



În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3378 din data de 11 iulie 2024 a fost publicată hotărârea nr. 1 / 15.05.2024 a Adunării Generale a Asociaților societății Tactiq Agency SRL, care are sediul în municipiul Constanța.



La şedinţa AGA, desfășurată pe 15 mai 2024, au participat în calitate de asociaţi, reprezentând 100% capitalul social al societăţii în valoare de 210,00 lei, divizat în 21 de părţi sociale egale şi indivizibile, fiecare cu valoare de 10,00 lei:
  • Ana - Karina Paraschiv, cetăţean român, născută și domiciliată în municipiul Piteşti, deţinând 7 părţi sociale în valoare de 10,00 lei fiecare parte socială, în valoare totală de 70,00 lei, reprezentând 33,00% din capitalul social;
  • Maria - Alexandra Coteanu, cetăţean român, născută și domiciliată în municipiul Constanţa, deţinând 7 părţi sociale în valoare de 10,00 lei fiecare parte socială, în valoare totală de 70,00 lei, reprezentând 34,00% din capitalul social;
  • Andra - Ingrid Munteanu, cetăţean român, născută în municipiul Medgidia și domiciliată în municipiul Constanţa, deţinând 7 părţi sociale în valoare de 10,00 lei fiecare parte socială, în valoare totală de 70,00 lei, reprezentând 33,00% din capitalul social.


Constatând îndeplinirea tuturor condiţiilor pentru adoptarea prezentei, asociaţii au hotărât în unanimitate următoarele:


Articolul 1
Se aprobă dizolvarea şi lichidarea simultană a Societăţii Tactiq Agency SRL., în conformitate cu prevederile art. 227 alin. 1 lit. d şi art. 235 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată şi modificată.


Articolul 2
Societatea nu are datorii faţă de terţe persoane fizice sau juridice sau faţă de statul român.


Articolul 3
Declarăm că societatea nu are active sau pasive.


Articolul 4
Administratorul societăţii, Ana - Karina Paraschiv, va face toate demersurile necesare înregistrării prezentei hotărâri la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi este împuternicită prin prezenta, de către ceilalţi asociaţi, să semneze bilanţul de lichidare, raportul de lichidare, precum şi orice alt act va fi necesar pentru Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea dizolvării şi lichidării societăţii.



Nefiind alte aspecte de discutat, Adunarea s-a încheiat.

 

Despre Tactiq Agency SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 12 iulie 2024, firma Tactiq Agency SRL a fost înființată pe 3 aprilie 2024, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități ale agențiilor de publicitate“. Starea firmei este „dizolvare“.

Administrator al societății este Ana - Karina Paraschiv, care mai apare în Paraschiv Ana - Karina Persoană Fizică Autorizată și în We Are Tactiq SRL, care le reunește și pe Maria - Alexandra Coteanu, și pe Andra - Ingrid Munteanu.


Platforma termene.ro informează că Tactiq Agency SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 11 iulie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Firme Constanța
Aliment Murfatlar SRL, profit net obținut în 2023 de peste 2,2 milioane lei. Cum a fost repartizat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii