Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Firme Constanța Asociatul unui al societății Idille Boutique SRL a luat mai multe decizii. Iată care sunt acestea

ro

17 May, 2024 12:15 454 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  •  Asociatul unui al societății Idille Boutique SRL a luat mai multe decizii. Acestea au fost publicate în Monitorul Oficial pe data de 13 mai 2024.

Asociatul unui al societății Idille Boutique SRL a luat mai multe decizii. Acestea au fost publicate în Monitorul Oficial pe data de 13 mai 2024.
 
Pe data de 25 martie 2024, la sediul Idille Boutique - S.R.L. (denumită în continuare „Societatea”), Idil - Suheila Cubukcu, cetăţean român, în calitate de asociat unic al Societăţii, a hotărât următoarele:
 
  • (i) se înfiinţează un nou punct de lucru (sediu secundar) la adresa imobilului din mun. Bucureşti, calea Vitan nr. 55-59, etaj 1, spaţiul FK 01, sectorul 3;
  • (ii) se modifică obiectul secundar al Societăţii acesta urmând să fie constituit exclusiv din următoarele activităţi secundare: 4648 Comerţ cu ridicata al ceasurilor şi bijuteriilor, 4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet; 4799 Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor.
  • (iii) se desfiinţează punctul de lucru (sediului secundar) al Societăţii situat în mun. Bucureşti, şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 42D, Băneasa Shopping City, spaţiul 199K14, sectorul 1;
  • (iv) se modifică durata de funcţionare a societăţii din nelimitată în durată nedeterminată;
  • (v) se modifică mandatul administratorilor pentru o durată de 50 (cincizeci) de ani, fiecare, începând cu data prezentei;
  • (vi) se actualizează datele de identificare ale Anil Cubukcu, administrator, conform Permisului de Şedere Temporară nr. 000141217, eliberată la 27.10.2022;
  • (vii) se întocmeşte versiunea actualizată a Actului Constitutiv al Societăţii, ce va include modificările intervenite.

Despre Idille Boutique SRL 

Societatea Idille Boutique SRL a fost înființată în anul 2015 și are sediul în localitatea Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, strada Izvorului, nr. 2 și se ocupă de „Comerț cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor, în magazine specializate”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic este Idil - Suheila Cubukcu, iar administratori sunt Anil Cubukcu și Idil - Suheila Cubukcu.

Idil - Suheila Cubukcu mai este asociat și administrator la Emir Silver SRL, iar Anil Cubukcu mai este asociat la aceeași firmă.

Confrom teremene.ro, în anul 2023, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 956.276 lei, cu un profit de 76.064 lei, la 3 angajați.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal. 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Imobiliare Constanța: O firmă din municipiu ridică o clădire de birouri pe strada Câmpul cu Flori

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii