Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Brise Grains SA va contracta un credit bancar. Când are loc ședința?

ro

14 Jul, 2024 17:00 442 Marime text
  • În situaţia neîntrunirii cvorumului legal pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, se convoacă a doua Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 13.08.2024, cu aceeaşi ordine de zi, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc.
 
 
Consiliul de Administraţie al societăţii Brise Grains SA, cu sediul în municipiul Constanţa, Strada Străjerului nr. 24, judeţul Constanţa, în temeiul Legii nr. 31/1990, privind societăţile şi a Actului Constitutiv al societăţii, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 12.08.2024, ora 10.00, lucrările şedinţei desfăşurându-se în sala de şedinţe de la punctul de lucru din municipiul Bucureşti, sectorul 2, Globalworth Campus, str. Ing. George Constantinescu nr. 4B şi str. George Constantinescu nr. 2-4, etaj 3. Convocarea a fost afișată în Monitorul Oficial al României pe data de 12 iulie 2024.
 
Ordinea de zi este formată din următoarele puncte:
 
Punctul 1. Contractarea de la CEC Bank - S.A. a unei facilităţi de credit, cu destinaţia derulare activitate curentă, structura de garanţii fiind stabilită conform termenilor şi condiţiilor instituţiei financiar bancare. Se vor desemna persoanele împuternicite să contracteze creditul bancar antemenţionat în numele societăţii.
 
Pct. 2. Diverse.
 
În situaţia neîntrunirii cvorumului legal pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, se convoacă a doua Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 13.08.2024, cu aceeaşi ordine de zi, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc.
 
La şedinţă pot participa şi vota numai acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor societăţii la data de 25.07.2024, stabilită ca dată de referinţă (15 zile de la publicarea convocării).
 
Despre Brise Grains SA

 
Înființată în anul 2016, Brise Grains SA are sediul social pe strada Străjerului, nr. 24 din Constanța și se ocupă de comerțul  cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat.
 
Acționarii sunt Asset Business Solutions SA, cu 99,13% din capitalul social, Juridicția Personală, cu 0,68% din capitalul social și Persone Fizice, Acționar, cu 0,19  % din capitalul social. Administartorii fimrei sunt: Manea Emilia-Mihaela, Nicolescu Cătălina și Stavarache Daniel.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 29 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 342.245.370 lei și un profit de 178.905 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Acţionarii Brise Grains SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Pe ordinea de zi se află și aprobarea situaţiilor financiare anuale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii