Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Cau Nicoleta - Anca, numită administrator al Ulmetum Service Pantelimon SRL

ro

26 Jun, 2024 16:38 331 Marime text

 
  • Ulmetum Service Pantelimon SRL a fost înființată în anul 2016, adresa sediului social este la Pantelimon, în județul Constanța, iar activitatea principală este „Captarea, tratarea și distribuția apei“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.007 din data de 19 iunie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 16 din data de 25 martie 2024 a asociatului unic al Ulmetum Service Pantelimon SRL privind actualizarea actului constitutiv al firmei.
 
Ulmetum Service Pantelimon SRL este o persoana juridică română cu sediul în comuna Pantelimon, județul Constanţa, reprezentată prin asociat unic Comuna Pantelimon, reprezentată de Consiliul Local Pantelimon, deţinător a 100% capitalul social.
 
În adunarea generală a asociaţilor, întrunită pe 25 martie 2024, capitalul social fiind reprezentat în proporţie de 100%, conform Hotărârii asociatului unic Comuna Pantelimon nr. 16/25.03.2024 prin care se numeşte administrator Cau Nicoleta - Anca pentru un mandat de patru ani, cu începere de la data de 25 martie 2024, până la data de 24 martie 2028, s-a hotărăt, cu unanimitate de voturi, următoarele:
 
Se aprobă actul constitutiv actualizat al societăţii Ulmetum Service Pantelimon SRL ca urmare a numirii, începând cu data de 25 martie 2024, a administratorului firmei, în persoana Nicoletei-Anca Cau.
 
Se mandatează Nicoleta-Anca Cau, cetăţean român, cu domiciliul în localitatea Pantelimon, judeţul Constanţa, să efectueze demersurile necesare la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa conform prevederilor prezentei hotărâri.
 
Secretarul general al Comunei Pantelimon va face cunoscut public prin afişare prevederile prezentei hotărâri, un exemplar, îl va înainta Primarului Comunei Pantelimon şi tuturor persoanelor interesate, un exemplar îl va comunica Prefecturii judeţului Constanţa - Serviciul de control al legalităţii actelor şi contencios administrativ, un exemplar va fi înaintat Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi un exemplar va fi păstrat la sediul Ulmetum Service Pantelimon SRL.
 
Despre Ulmetum Service Pantelimon SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 26 iunie 2024, Ulmetum Service Pantelimon SRL a fost înființată în anul 2016, adresa sediului social este la Pantelimon, în județul Constanța, iar activitatea principală este „Captarea, tratarea și distribuția apei“.

În 2023, Ulmetum Service Pantelimon SRL a avut o cifră de afaceri de 1.192.010 lei, un profit de 43.216 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 9.
 
Platforma termene.ro informează și că Ulmetum Service Pantelimon SRL are un contract câștigat - achiziții directe, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP din 2007 până în prezent (data ultimei actualizări - 25 iunie 2024).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
SC Ulmetum Service Pantelimon SRL are un nou administrator
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii