Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Cine sunt noii asociați ai Phoenix Music Live SRL, controlată în trecut de răposatul Gheorghe Mărgărit, fostul patron de la clubul Phoenix

ro

15 May, 2024 17:00 869 Marime text
  • Datele de pe termene.ro arată că Phoenix Music Live SRL funcționează din 11 ianuarie 2005, se ocupă cu activități de interpretare artistică (spectacole) și sediul este în Constanța, pe strada cpt. Dobrilă Eugeniu
 
Societatea Phoenix Music Live SRL are noi asociați și un nou administrator, în urma decesului lui Gheorghe Mărgărit, fostul patron al clubului Phoenix din Constanța, trecut în neființă la data de 25 iulie 2023.
 
În baza certificatului de moștenitor au intrat în societate Cristian – Dragoș Mărgărit (fiul) și Demetria – Ana Mărgărit (fiica). Lui Cristian – Dragoș Mărgărit i-au revenit 10 părți sociale, în valoare totală de 100 de lei, iar Demetriei – Ana Mărgărit i-au revenit nouă părți sociale, în valoare totală de 90 de lei.
 
În societate a fost cooptată Veronica Năstase, care a primit de la Florin Ianos o parte socială în valoare de 10 lei și de la Cristian – Dragoș Mărgărit 10 părți sociale în valoare totală de 100 de lei. Astfel, Veronica Năstase a preluat împreună cu activul și pasivul societății toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice și juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate cât și cele care vor apărea ca urmare a unor acțiuni de control.
 
În urma cesiunii, capitalul social de 200 de lei al Phoenix Music Live SRL este împărțit astfel:
  • Demetria – Ana Mărgărit deține 40% din capitalul social (90 de lei)
  • Veronica Năstase deține 60% din capitalul social (110 lei)
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 2273 din data de 13 mai 2024.
 
Despre Phoenix Music Live SRL
 
Datele de pe termene.ro arată că Phoenix Music Live SRL funcționează din 11 ianuarie 2005, se ocupă cu activități de interpretare artistică (spectacole) și sediul este în Constanța, pe strada cpt. Dobrilă Eugeniu.
 
În anul 2022 societatea a avut o pierdere de 21.522 de lei.
 
Pe lângă calitatea de asociat, Veronica Năstase este și administrator.
 
Conform termene.ro, ea mai apare în Phoenix A.V. SRL și Phoenix 95 Societate Cooperativă Meșteșugărească. În Phoenix A.V. SRL este și Demetria – Ana Mărgărit.  
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Schimbări în Phoenix A.V., firma pe care funcționează clubul Phoenix din Constanța. Ce decizii s-au luat

A murit Gigi Mărgărit, patronul clubului Phoenix din Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii