Firme Constanța Claudiu-Răzvan Grecu, numit administrator unic, pentru patru ani, al Ep Wind Project (ROM) SIX SA
Firme Constanța: Claudiu-Răzvan Grecu, numit administrator unic, pentru patru ani, al Ep Wind Project (ROM) SIX
20 Jul, 2024 16:24
ZIUA de Constanta
725
Marime text
- Engie România SA şi Engie Dezvoltare & Consultanță SRL, acționari în Ep Wind Project (ROM) SIX SA, au luat cunoştinţă de demisiile membrilor Consiliului de Administraţie. În locul administratorilor Christoforos Demetriades, TMF Romania SRL şi Tibisis Expert SRL a fost numit administrator unic, pentru un mandat de patru (4) ani, Grecu Claudiu-Răzvan.
Adunarea generală ordinară şi extraordinară a acţionarilor Ep Wind Project (ROM) SIX SA, o societate pe acţiuni, înfiinţată şi care funcţionează în conformitate cu legislaţia din România, cu sediul social în strada Pompierilor nr. 19, satul Chirnogeni, comuna Chirnogeni, județul Constanţa a aprobat unele decizii, pe data de 16 mai 2024.
Acționarii Engie România SA, având o participaţie în capitalul social al Societăţii de 99,99999% şi Engie Dezvoltare & Consultanță SRL, reprezentată de Anne- Marie Gestin, având o participaţie în capitalul social al Societăţii de 0,00001%, au luat cunoştinţă de demisiile membrilor Consiliului de Administraţie şi anume:
- Christoforos Demetriades;
- TMF Romania SRL, prin reprezentanţi permanenţi Ionel-Gabriel Sincu şi Radu Cristian Plop;
- Tibisis Expert SRL, prin reprezentanţi permanenţi lonel-Gabriel Sincu şi Radu Cristian Plop.
Acţionarii au aprobat descărcarea de gestiune în mod complet şi necondiţionat a membrilor consiliului de administraţie al Societăţii în legătură cu respectivele lor mandate.
Adunarea a aprobat numirea în funcţia de administrator unic, pentru un mandat de patru (4) ani, a lui Grecu Claudiu-Răzvan. În conformitate cu Actul Constitutiv, administratorul unic va îndeplini toate atribuţiile care altfel ar fi revenit consiliului de administraţie al Societăţii şi va îndeplini şi funcţia de preşedinte, urmând ca toate referirile din cuprinsul Actului Constitutiv făcute la consiliul de administraţie să fie citite ca fiind făcute la administratorul unic. Adunarea a mai aporbat modificarea Actului Constitutiv.
Engie Romania SA a adus o contribuţie în numerar de 35.233.900 lei, reprezentând 99,99999% din capitalul social al societăţii şi de asemenea a cotei sale de profit şi pierdere, în schimbul contribuţiei sale, Engie Romania SA deţine 3.523.390 acţiuni, fiecare cu o valoare la paritate de 10 RON.
Engie Dezvoltare & Consultanță SRL a adus o contribuţie în numerar de 10 RON, reprezentând 0,00001% din capitalul social al Societăţii şi de asemenea din cota sa de profit şi pierdere. În schimbul contribuţiei sale în numerar, Engie Dezvoltare & Consultanță SRL deţine o (1) acţiune la o valoare la paritate de 10 RON"
Articolul 17.3 al Actului Constitutiv se va modifica şi va avea următorul conţinut: Societatea este condusă de un administrator unic, respectiv Grecu Claudiu-Răzvan.
Adunarea a aprobat revocarea tuturor împuternicirilor acordate de Societate în cursul desfăşurării activităţii acesteia, unor terţe persoane (altele decât administratorii Societăţii) şi care sunt în vigoare la data prezentei.
Prezenta hotărâre a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3406 din data de 15 iulie 2024.
Despre EP Wind Project (ROM) Six SA
Firma EP Wind Project (ROM) Six SA din Chirnogeni, județ Constanța a fost înființată la data de 23.07.2008 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 3511 - Producția de energie electrică.EP Wind Project (ROM) Six SA este controlată de Engie Romania SA, cu 99,99999% din capitalul social, și Engie Dezvoltare & Consultanță SRL, cu 0,00001% din capitalul social.
În anul 2022, EP Wind Project (ROM) SIX SA a avut o cifră de afaceri 47.305.307 și un profit de 1.752.819 lei. EP Wind Project (ROM) SIX SA a raportat un număr de 0 angajați în anul 2022.
De asemenea, în anul 2023, compania a declarat o cifră de afaceri de 91.184.108 lei, zero angajați și un profit de 40.199.421 lei.
PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
EP Wind Project (ROM) Six SA deține o centrală eoliană în județul Constanța:
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Ep Wind Project (Rom) Six de către Engie România
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii