Firme Constanța Consenswind a devenit societate cu răspundere limitată
Firme Constanța: Consenswind a devenit societate cu răspundere limitată
26 May, 2024 11:33
ZIUA de Constanta
696
Marime text
În data de 1 martie 2024 a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Consenswind SA, în cadrul căreia s-au luat mai multe hotărâri.
Prima se referă la aprobarea schimbării formei juridice a societății, din societate pe acțiuni în societate cu răspundere limitată. Astfel, denumirea actuală a firmei este Consenswind SRL.
Toate acțiunile nominative dematerializate emise de societate se vor transforma în părți sociale.
Astfel, Nero Adamdel Renewables SA, asociatul, va deține 100 părți sociale, având o valoare nominală de 900 de lei fiecare și o valoare totală de 90.000 de lei, reprezentând 100% capitalul social.
Administratorii Consenswind SRL vor rămâne Marian Pavel (președinte ale Consiliului de Administrație și director general al societății), Gauthier Van Weddingen (membru în Consiliul de administrație) și Martin Langham (membru în Consiliul de Administrație).
De asemenea, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a fost revocat din funcția de auditor al societății Ernst & Young Assurance Services SRL.
O altă hotărâre se referă la schimbarea sediului societății la adresa: bulevardul Mamaia nr. 158, Constanța.
Toate hotărârile se regăsesc în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 2503 din data de 22 mai 2024.
Despre Consenswind SRL
Conform termene.ro, platformă consultată duminică, 26 mai 2024, firma a fost fondată în anul 2018 și se ocupă de producția de energie electrică.
În anul 2022 a înregistrat o pierdere de 273.801 lei.
Marian Pavel apare în Falcon Wind SRL, West Power Investments SRL, Nero Renewables Romania SA, Consewind Societate pe Acțiuni, Cos Phi Leading SRL, Falcon Solar SRL și Rezolv Energy SRL. Van Weddingen Gauthier apare și în compania First Look Solutions SA.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii