Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Corner’s Kids SRL își mută sediul social

ro

02 Jul, 2024 15:41 152 Marime text

foto: Pexels  
 Asociații societății Corner’s Kids SRL din Constanța au luat decizii importante pentru afacerea lor.

Prima se referă la modificarea datele de identificare ale asociaților.
 
A doua face referire la mutarea sediului social al societăţii în Constanţa, bd. Tomis nr. 130, jud. Constanţa  dar și renunțarea la celelalte coduri CAEN din obiectul de activitate secundar şi rămân: 5590 - Alte servicii de cazare; 6820 - Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Deasemenea, se declară activitatea principală: 5520 - Facilitaţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată (domeniul principal de activitate: 552 - Facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată).

Potrivit documentului oficial, se renunţă la codul 9602 - Coafură şi alte acte înfrumuseţare (care era activitate principală).
 
Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3155 din data de 28 iunie 2024.


 
Despre Corners Kids SRL 
 
Firma Corners Kids SRL din Constanţa , a fost înființată la data de 20.02.2013 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5520 - Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata.
 
Potrvit platformei teremene,ro, consultată la data de 02 iulie 2024, nu există date despre situația financiară a firmei.
  
Asociați sunt Crăciun Alexandra Florentina (care este și administrator) și Crăciun Daniel. 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Firme ConstanțaMakeup Wonderland SRL își schimbă sediul social

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii