Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Costel Moga a fost reales administrator al firmei Macnav SA

ro

21 May, 2024 12:05 438 Marime text


În urma Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Macnav SA, de la începutul lunii aprilie, a fost aprobată prelungirea mandatului de administrator unic cu puteri depline al lui Costel Moga. Perioada mandatului administratorului reales este de doi ani.
 
În plus, s-a aprobat prelungirea mandatului de auditor financiar pentru o perioadă de doi ani aparținând Maraudit General SRL.
 
Ștefan Valentin Pătruțoiu, acționarul majoritar al Macnav SA, a fost împuternicit să semneze în calitate de reprezentant al mandantului contractul de administrare al administratorului reales.
 
Hotărârea nr. 13485 din data de 2 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 2412 din data de 17 mai 2024.
 
Despre Macnav SA
 
Conform termene.ro, firma are sediul în incinta Portului Constanța, a fost fondată în anul 1993 și obiectul de activitate este „repararea și întreținerea navelor și bărcilor”.
 
Acționarii sunt Ștefan Valentin Pătruțoiu, Luminița Vieriu, Costel Moga, Ileana Voicu, Ionel Șerban, Daniel Plesa, Neculai Ciubotaru și Sinan Denisleam.
 
Costel Moga este și administratorul firmei.
 
Macnav SA a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 2,3 milioane de lei, un profit de peste 700.000 de lei și 14 angajați.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firma Macnav are un nou acționar majoritar. Despre cine este vorba
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii