Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Decizii importante adoptate în AGOA Petroconst SA

ro

21 Jun, 2024 16:28 379 Marime text
foto: Pixabay
 În data de 24 aprilie 2024, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Petroconst SA, cu sediul în Constanța, s-a întrunit la prima convocare, la sediul social, cu participarea a opt acționari care dețin 53,28% din capitalul social.

Deciziile adoptate sunt următoarele:

 
Aprobarea situațiilor financiare anuale auditate pentru anul 2023

Se aprobă situaţiile financiare anuale auditate pentru anul încheiat la data de 31.12.2023 (bilanţ contabil, contul de profit şi pierderi, situaţia fluxurilor de trezorerie, notele explicative la situaţiile financiare anuale), pe baza raportului anual al Consiliului de Administraţie şi a raportului auditorului financiar.
 
Profitul contabil nerepartizat

Se aprobă ca profitul contabil înregistrat la data de 31.12.2023 să rămână nerepartizat, la dispoziţia societăţii, urmând a se decide la o dată ulterioară asupra destinaţiei acestuia.
  
Descărcarea de gestiune a administratorilor

Se dă descărcare de gestiune a administratorilor societăţii aflaţi în funcţie, pentru activitatea desfăşurată în exerciţiul financiar al anului 2023.
  
Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru 2024

Se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2024 şi se împuterniceşte Consiliul de Administraţie să îl aplice în funcţie de evoluţia pieţei.
 
Aprobarea planului de investiții pentru 2024

Se aprobă planul de investiţii pe anul 2024 şi se împuterniceşte Consiliul de Administraţie să îl aplice în funcţie de situaţia financiară a societăţii
 
 
Mandatarea Președintelui Consiliului de Administrație pentru semnarea hotărârii
 
Se mandatează Preşedintele Consiliului de Administraţie să semneze hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, să îndeplinească formalităţile legale şi ale actului constitutiv privind publicitatea şi înregistrarea acesteia la Registrul Comerţului şi oriunde va fi necesar, putând submandata orice persoană pentru îndeplinirea formalităţilor.


Facem precizarea că ddocumentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2958 din data de 17 iunie 2024.
 
 

Despre Petroconst SA

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de  21 iunie 2024, firma Petroconst SA a fost înființată în anul 1994, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a“.
 
Pachetul de acțiuni al Petroconst SA este deținut de Dumitru – Ion Cilibia (23,4436%) și de Alți Acționari (76,56%). Dumitru – Ion Cilibia deține și calitatea de administrator, alături de Marin Abăseacă și Elena Stere.
 
Dumitru – Ion Cilibia mai apare în Aqualand SRL, în timp ce Elena Stere mai apare în Ssklai Investors SA.  
                                                       
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Petroconst SA a avut o cifră de afaceri de 36.887.341 lei și o pierdere de 3.679.264 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 222.    
 
Platforma termene.ro informează că firma Petroconst SA are 15 contracte câștigate - achiziții directe și șase contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 25 martie 2024).


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



Citește și:

Firme ConstanțaPetroconst SA. A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii