Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Dobromin SA, convocată în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor. Încetează mandatul de membru în CA al Doinei Aurora Bostan

ro

28 May, 2024 13:09 471 Marime text


Consiliul de Administrație al Dobromin SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor în data de 28 iunie 2024, ora 12:00, la sediul din satul Corbu, comuna Corbu, strada Industrială nr. 2, județul Constanța, pentru toți acționarii înscriși în Registrul Acționarilor Societății la sfârșitul zilei de 12 iunie 2024, considerată ca dată de referință pentru această adunare.
 
Dacă la data de 28 iunie 2024 nu se întrunesc condițiile de validitate/cvorumul de prezență prevăzute de Legea societăților și de Actul Constitutiv al Societății, următoarea Adunare Generală Ordinară a Acționarilor se convoacă la data de 29 iunie 2024, în același loc, la aceeași oră, având aceeași ordine de zi ca la prima convocare și Dată de Referință.
 
Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor este următoarea:
1.Încetarea, la cerere, a mandatului de membru al Consiliului de Administraţie al Bostan Doina Aurora, începând cu data de 01.07.2024.
2.Descărcarea de gestiune a Bostan Doina Aurora pentru toate şi orice acte, operaţiuni, activităţi sau alte asemenea acte desfăşurate pe parcursul deţinerii mandatului de membru al Consiliului de Administraţie.
3.Completarea Consiliului de Administraţie, începând cu data de 01.07.2024, cu mandatul unui nou membru şi stabilirea duratei mandatului acestuia. Lista, cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator, se află la dispoziţia acţionarilor, putând fi consultată şi completată de aceştia.
4.Împuternicirea persoanei care va îndeplini toate formalităţile legale necesare pentru înregistrarea hotărârilor ce vor fi adoptate de AGOA.
 
Convocatorul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 2556 din data de 24 mai 2024.
 
Despre Dobromin SA
 
Datele de pe termene.ro arată că Dobromin SA există pe piață din anul 1992 și se ocupă cu extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei.
 
Societatea a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 2.172.394 de lei, o pierdere egală cu 47.868 de lei și 11 angajați.
 
Acționarii firmei sunt Metaleuroest SRL, MHC Water Power SA, Ion Dimancea, Ioan Nicoară, Gabriela Șerban, acționari persoane fizice și Statul Român prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului.
 
Administratorii sunt Doina Aurora Bostan, Viorica – Luminița Dumitrescu și Octavian Sandu.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța SC Dobromin SA. A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii