Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Firmă de arhitectură deschisă în municipiu. Iată cine o conduce

ro

24 Dec, 2023 17:09 2911 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • ​În Monitorul Oficial al României, la data de 18 decembrie 2023 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către o firmă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.
     
În Monitorul Oficial al României, la data de 18 decembrie 2023 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către o firmă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.
 
Conform sursei citate, este vorba de firma Abl Energy & Marine Consultants RO SRL. Sediul social este municipiul Constanța, strada Dimitrie Cantemir, nr. 4, iar capitalul social este de 1000 lei. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 711 - Activități de arhitectură, inginerie și servicii de consultanță tehnică legate de acestea.
 
Fondator este Abl Group Holding Ltd, cu sediu social în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, administratori sunt Shterev Aleksandar Stoyanov, cu domiciliul în Bulgaria, și Dzhambazov Lyubomir Stoyanov, cu domiciliul în Bulgaria, iar reprezentant asociat persoană juridică este Ian Cummins, cu domiciliul în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


Citește și:
Mai multe obiecte secundare de activitate adăugate în Black Sea Magic SRL. Firma s-a mutat din județul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii