Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Gricos Nautics SRL își schimbă sediul social

ro

07 Jun, 2024 16:34 452 Marime text

 În data de 01 aprilie 2024, societatea Gricos Nautics SRL a emis Hotărârea nr. 1 a adunării generale a asociaților, care anunță schimbări majore în structura și funcționarea companiei.
 
Printre deciziile cheie se numără mutarea sediului social, cesiunea unor părți sociale, și modificări în conducerea administrativă. Mitrea Ionel își cedează părțile sociale și se retrage din funcția de administrator, locul său fiind luat de Paizan Bogdan-Marian.

 Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a, la data de 04 iunie 2024.

 Vă prezentăm în rândurile de mai jos principalele schimbări:
 
Mutarea sediului social al societăţii

Mutarea sediului social al societăţii la adresa: mun. Constanţa, prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6, jud. Constanţa.
 

Cesiunea a 10 părți sociale

Cesiunea unui număr de 10 părţi sociale deţinute de asociatul (cedent) Mitrea Ionel în cadrul Societăţii Gricos Nautics  SRL, cu menţiunea că fiecare parte socială este în valoare de 10 lei şi reprezintă 100 lei din capitalul social subscris şi vărsat de 200 lei, adică 50% din capitalul social - participare la beneficii şi pierderi.

Cedentul Mitrea Ionel cesionează cele 10 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii către cesionarul Paizan Bogdan-Marian, persoană fizică din afara societăţii la data cesiunii.
  
În urma cesiunii, structura participării asociaţilor la capitalul social al Societăţii Comerciale Gricos Nautics SRL, va fi următoarea:

-Asociatul Grigorov Oliviu-Costin va deţine 10 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, reprezentând 50% din capitalul social subscris şi vărsat, având un aport total la capitalul social de 100 lei;

-Asociatul Paizan Bogdan-Marian va deţine 10 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, reprezentând 50% din capitalul social subscris şi vărsat, având un aport total la capitalul social de 100 lei.



Numirea lui Grigorov Oliviu-Costin și Paizan Bogdan-Marian ca administratori
 
Se revocă din funcţia de administrator Mitrea Ionel.

Se numesc în funcţia de administrator domnii Grigorov Oliviu-Costin și Paizan Bogdan- Marian, având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, exercitate împreună, pe o perioadă de 50 de ani.

Actul constitutiv se va actualiza cu prevederile prezentei hotărâri.

 
Despre Gricos Nautics SRL 
 
Firma Gricos Nautics SRL  din Constanța, a fost înființată la data de 06.06.2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4764 - Comert cu amanuntul al echipamentelor sportive, in magazine specializate.

Cifra de afaceri Gricos Nautics SRL a fost de 1,553,743.00 lei în anul 2023, cu un profit de 291,248.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 460.24%.

Gricos Nautics SRL a raportat un număr de 5 angajați în anul 2023.

Administratori și asociați sunt Grigorov Oliviu-Costin și Paizan Bogdan-Marian.
 
Numele Grigorov Oliviu-Costin apare și în cadrul Tomis Gas SRL (asociat și administrator), Tomis Gas Suport SRL (asociat și administrator), Tomis Gas Comenzi SRL (asociat și administrator).
 
Paizan Bogdan-Marian apare și în cadrul Tomis Gas SRL (asociat și administrator), Tomis Gas Suport SRL (asociat și administrator), Tomis Gas Distributie SRL (asociat și administrator).


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Citește și: 

Dragon First Trader Import Export Corporation SRL își deschide puncte de lucru în Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii