Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Gurmandescu SRL își reorganizează capitalul social

ro

07 Jun, 2024 19:24 634 Marime text

 
 Societatea Gurmandescu SRL, cu sediul în, Constanţa, Str. Crişanei nr. 69, a adoptat Hotărârea Nr. 2 din data de 25 martie 2024. Aceasta hotărâre a fost emisă în cadrul adunării generale a asociaţilor societății, în conformitate cu prerogativele prevăzute de art. 202 alin. 1 din Legea nr. 31/1990 şi Actului Constitutiv al societăţii.

La această adunare au participat asociaţii: Chiru Alexandru,Costache Radu-Darius,Iordache Doru, Mergeani Loredana-Cristina, Doga Mișu.

În cadrul acestei ședințe, asociații au luat decizii importante referitoare la cesionarea părților sociale și redistribuirea capitalului social.

Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2767 din data de 06 iunie 2024.
 
Vă prezentăm în rândurile de mai jos principalele schimbări:


Cesionarea părților sociale

Potrivit documentului, se realizează cesionarea de către asociatul Chiru Alexandru către asociatul existent Costache Radu-Darius a 3 părţi sociale a câte 10 lei, fiecare însumând 30 lei. Cesionarea de către asociatul Chiru Alexandru către asociatul existent Iordache Doru a 7 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, însumând 70 lei.

Ca urmare a cesionării de părţi sociale în valoare totală de 100 lei, capitalul social în valoare totală de 1.000 lei, împărţit în 100 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, egale şi indivizibile, are următoarea structură:

a) Chiru Alexandru are un aport la constituirea capitalului social în valoare de 100 lei, aport în numerar împărţit în 10 părţi sociale a câte 10 lei, reprezentând 10% din capitalul social;

b) Costache Radu-Darius are un aport la constituirea capitalului social în valoare de 380 lei, aport în numerar împărţit în 38 părţi sociale a câte 10 lei, reprezentând 38% din capitalul social;

c)Iordache Doru are un aport la constituirea capitalului social în valoare de 170 lei, aport în numerar împărţit în 17 părţi sociale a câte 10 lei, reprezentând 17% din capitalul social.

d)Mergeani Loredana-Cristina are un aport la constituirea capitalului social în valoare de 200 lei, aport în numerar împărţit în 20 părţi sociale a câte 10 lei, reprezentând 20% din capitalul social;

e)Doga Mișu are un aport la constituirea capitalului social în valoare de 150 lei, aport în numerar împărţit în 15 părţi sociale a câte 10 lei, reprezentând 15% din capitalul social.

Cota de participare a asociaţilor la beneficiile şi pierderile societăţii este în funcţie de participarea la constituirea capitalului social.
 

Anularea Actului Constitutiv


Se anulează Actul Constitutiv şi se redactează un nou Act Constitutiv, se mai arată în documentul oficial.
 

Formalitățile juridice necesare

Se vor întreprinde toate formalităţile juridice necesare publicităţii şi înregistrării.
 


Despre Gurmandescu SRL

Firma Gurmandescu  SRL din Constanta,a fost înființată la data de 13.09.2023 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante.
 
Situația financiră pentru anul 2023 arată o pierdere de -18.790 lei, la un număr de un angajat.
 
Asociați sunt Chiru Alexandru, Doga Mișu, Mergeani Loredana-Cristina, Iordache Doru, Costache Radu-Darius,  
 
Administrator este Moldovan Doru.
 
Numele Iordache Doru figurează și în Intermedia Services Company SRL (asociat unic și administrator). Numele Mergeani Loredana-Cristina apare și în  Beauty By Lori SRL(asociat și administrator). 



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:


Firme ConstanțaDecizii importante luate în cadrul Duna Mar Trans SRL

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii