Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Heliofarm SA, convocată în adunare generală ordinară

ro

13 May, 2024 14:38 555 Marime text
foto: Pexels Consiliul de Administraţie al Societăţii Heliofarm - S.A., Constanţa, convoacă, la sediul său situat în municipiul Constanţa, str. Aurel Vlaicu nr. 84, pentru data de 10.06.2024, la ora 10.00, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor. Decizia convocării s-a afișat în Monitorul Oficial al României pe 9 mai 2024.
 
Ordinea de zi este formată din:
1. Aprobarea situaţiilor financiare anuale întocmite pentru exerciţiul financiar încheiat la 31 decembrie 2023, însoţite de Raportul Consiliului de Administraţie şi Raportul Auditorului Independent.
2. Aprobarea descărcării de gestiune a membrilor Consiliului de Administraţie pentru exerciţiul financiar aferent anului 2023.
3. Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru exerciţiul financiar 2024.
 
 
Despre Heliofarm SA
 
Potrivit datelor furnizate de platforma Termene.ro, societatea Heliofarm SA a fost înființată în anul 1992 și are sediul în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Societatea are ca activitate principală comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate. 
Situația financiară pentru anul 2022 arată în felul următor: o cifră de afaceri de 18.952.548 lei, pierdere de -218.539 lei la un număr de 70 de angajați 
 
Acționari în cadrul firmei sunt Statul Român prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului și Lista Asociați. 
 
Persoane autorizate în cadrul firmei sunt Anișoara Magdalena Cazacincu (numele ei mai apare și în firma Magistra C&C SRL) – administrator, Marița Marin - administrator, Simona Mureșanu - administrator, Catrinel Cazacincu(numele ei mai apare și în firma Relifarm SRL) - administrator și Mihai Cazacincu (numele lui mai apare și în firmele Pro Bios SRL, Lotus Gym SRL, Magistra C&C SRL, ) - administrator.
 
Activitatea principală o reprezintă comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate.
 
Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 17.371.830 lei, profit de 20.393 de lei și 64 de salariați.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Heliofarm SA Constanța, convocată în ședință. Ce vor discuta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii