Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Midia Green Energy SA. Cine sunt cei cinci membri aleși în Consiliul de Administrație

ro

08 Aug, 2024 17:00 476 Marime text
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
  • Societatea Midia Green Energy SA a fost înființată în anul 2001, adresa sediului social este la Năvodari, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „producția de energie electrică“.
     
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.677, din data de 31 iulie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 6 / 2024 adoptată în ședința ordinară din data de 13 mai 2024 a Adunării Generale a Acționarilor Midia Green Energy SA.
 
În temeiul prevederilor art. 121 şi art. 111 alin. (2) lit. b) din Legea nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 14 pct. 3 lit. b) din Actul constitutiv al societăţii Midia Green Energy SA, s-a hotărât:
 
Art. 1. Se revocă cei cinci membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Midia Green Energy SA, respectiv Sinan Mustafa, Manuela Petronela Stan Olteanu, Paul Galea, Sorin Neculae şi Sabigat Rakhmetov, începând cu data de 13.05.2024, ca urmare a finalizării procedurii de selecţie, în conformitate cu O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Art. 2. Se aleg cinci membri în cadrul Consiliului de Administraţie al Societăţii Midia Green Energy SA, după cum urmează:

- Sinan Mustafa, cetăţean român, născut în Mangalia, cu domiciliul în Năvodari, județul Constanţa;
- Constantin Saragea, cetăţean român, născut în municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, cu domiciliul în municipiul Bucureşti;
- Paul Galea, cetăţean român, născut în municipiul Focşani, județul Vrancea, cu domiciliul în municipiul Ploieşti, județul Prahova;
- Sorin Neculae, cetăţean român, născut în oraşul Zimnicea, județul Teleorman, cu domiciliul în municipiul Braşov, județul Braşov;
- Rakhmetov Sabigat, cetăţean al Republicii Kazahstan, născut și domiciliat în oraşul Astana din Republica Kazahstan;
 
Art. 3. Se stabileşte durata mandatului membrilor Consiliului de Administraţie al societăţii Midia Green Energy SA, aleşi la art. 2, pe o perioadă de patru ani, începând cu data de 14.05.2024 până în data de 13.05.2028 inclusiv.
 
Art. 4. Se stabileşte indemnizaţia fixă brută lunară a membrilor Consiliului de Administraţie al societăţii Midia Green Energy SA, aleşi la art. 2, ca fiind egală cu de 2 ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate, la nivel de clasă conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii.
 
Art. 5. Se aprobă forma contractului de mandat ce va fi încheiat cu membrii Consiliului de Administraţie al societăţii Midia Green Energy SA, aleşi la art. 2, propusă de Ministerul Energiei.
 
Art. 6. Se mandatează reprezentantul Ministerului Energiei în adunarea generală a acţionarilor, Ilariana Dinu, să semneze contractele de mandat cu membrii Consiliului de Administraţie al societăţii Midia Green Energy SA, aleşi la art. 2.
 
Art. 7. Se împuternicesc preşedintele Consiliului de Administraţie şi secretarul tehnic pentru a semna hotărârea adunării generale ordinare a acţionarilor şi pentru a îndeplini toate şi oricare dintre formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârii adoptate de adunarea generală ordinară a acţionarilor, precum şi pentru implementarea acesteia. Persoanele împuternicite pot delega altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.
 
Despre Midia Green Energy SA

Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 8 august 2024, firma Midia Green Energy SA a fost înființată în anul 2001, adresa sediului social este la Năvodari, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „producția de energie electrică“.
 
Pachetul de acțiuni al Midia Green Energy SA este deținut de Statul Român, prin Ministerul Energiei (cu 56,57503%) și de KMG International NV (cu 43,42497%).

Calitatea de administratori o dețin Paul Galea, Sinan Mustafa, Sorin Neculae, Sabigat Rakhmetov, Constantin Saragea și Manuela Petronela Stan Olteanu.

Pentru 2023, Midia Green Energy SA a raportat o cifră de afaceri de 4.413.786 lei (în creștere cu 16% față de 2022), un profit de 871.438 lei (creștere cu 3%), iar numărul mediu de angajați a fost 13.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Midia Green Energy SA (2001), parte din grupul Rompetrol, împrejmuire de teren cu monitorizare video la CEF Dumbrăveni (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii