Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Midia International SA vrea să contracteze o facilitate de factoring în valoare de șapte milioane de lei

ro

03 Jul, 2024 17:00 216 Marime text
  • Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 3 iulie 2024, Midia International SA are sediul în Năvodari, județul Constanța, se ocupă cu manipulări și există din anul 1992
 
Administratorul unic al Midia International SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 1 august 2024, ora 11:00 la sediul societăţii din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii.
 
Mai jos redăm ce puncte cuprinde ordinea de zi:
1.Contractarea de către societate a unei facilităţi de factoring în sumă de 7.000.000 RON la OTP Bank România - S.A. pentru o perioadă de 12 luni, precum şi prelungirea cu noi perioade de finanţare, dacă va fi cazul, cu aprobarea prealabilă a Băncii, până la îndeplinirea integrală a obligaţiilor contractuale.
2.Cesionarea irevocabilă a tuturor creanţelor prezente şi viitoare care decurg din/în conformitate cu contractul-cadru pentru prestări servicii privind operaţiuni de depozitare, manipulare şi transport proiect Neptun Deep nr. 9000017209, asupra debitorului cedat: Societatea OMV Petrom - S.A.
3.Garantarea facilităţii de factoring ce urmează a fi contractat prin constituirea următoarelor garanţii: ipotecă mobiliară asupra tuturor conturilor curente prezente şi viitoare deschise de Societate la OTP Bank România - S.A.
4.Contractarea de către societate a creditului tip non- cash în sumă de 600.000 USD de la OTP Bank Romania S.A., având ca destinaţie finanţarea capitalului de lucru, pentru o perioadă de 36 luni, precum şi prelungirea cu noi perioade de creditare, dacă va fi cazul, cu aprobarea prealabilă a băncii, până la îndeplinirea integrală a obligaţiilor contractuale.
5.Contractarea de către societate a creditului tip non- cash în sumă de 100.000 Euro de la OTP Bank Romania S.A., având ca destinaţie finanţarea capitalului de lucru, pentru o perioadă de 12 luni, precum şi prelungirea cu noi perioade de creditare, dacă va fi cazul, cu aprobarea prealabilă a băncii, până la îndeplinirea integrală a obligaţiilor contractuale.
6.Garantarea creditelor ce urmează a fi contractate menţionate la pct. 1 şi 2 prin constituirea următoarelor garanţii:
a) ipotecă mobiliară asupra contului/conturilor curente deschise de MIDIA INTERNATIONAL - S.A. la OTP Bank Romania - S.A.;
b) garanţii personale - fideiusiune - Lisandru Marius-Lucian şi Moraru Teodora;
c) constituirea de garanţii suplimentare, pentru creditul în valoare de 600.000 USD menţionat la pct. 4: ipotecă mobiliară asupra depozitului colateral în sumă de 300.000 USD constituit de Societatea MIDIA INTERNATIONAL - S.A. la OTP Bank Romania - S.A.
d) constituirea de garanţii suplimentare, pentru creditul în valoare de 100.000 Euro menţionat la pct. 5: ipotecă mobiliară asupra depozitului colateral în sumă de 50.000 Euro constituit de Societatea MIDIA INTERNATIONAL - S.A. la OTP Bank Romania - S.A.;
7. Împuternicirea Ionaei Tudose, în calitate de administrator unic al societăţii, pentru semnarea contractului de factoring/de cesiune de creanţe, a contractelor de garanţii mobiliare/imobiliare, a tuturor actelor adiţionale aferente acestora;
8. Diverse.
 
În cazul neîndeplinirii condiţiilor statutare de cvorum, următoarea adunare generală ordinară este convocată în ziua de 02.08.2024, ora 11.00 la sediul din Port Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanţa, cu menţinerea aceleiaşi ordine de zi.
 
Convocatorul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 3181 din data de 1 iulie 2024.
 
Despre Midia International SA
 
Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 3 iulie 2024, Midia International SA are sediul în Năvodari, județul Constanța, se ocupă cu manipulări și există din anul 1992.
 
Societatea a raportat pentru anul fiscal 2023 o cifră de afaceri de peste 37 de milioane de lei, un profit de peste șase milioane de lei și 101 salariați.
 
Acționarul majoritar al Midia International SA este Prodexport Logistics SA și listă persoane fizice.
 
Administratorul este Ioana Tudose.
 
Conform termene.ro, Prodexport Logistics SA apare și în firmele: Water Power Energy SA, Euro Traffic SRL și Ibero Tyles Mineral SRL.
 
Aceeași sursă arată că Ioana Tudose apare și în: Prodexport SA, Water Power Energy SA, Black Waters SA, Prodexport Logistics SA, Metalica D.G. SA (faliment) și Eurotranzit 2000 SA (faliment).
 
Midia International SA nu are raportate achiziții directe și nici achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Împrumut de 12.000.000 euro Administratorul unic al Midia Internațional SA convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii