Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Modificări importante în cadrul societății Professional Truck Repair. Cine este noul unic asociat

ro

16 Sep, 2024 11:54 247 Marime text
foto: PexelsAsociații societății PROFESSIONAL TRUCK REPAIR - S.R.L. au decis cooptarea unui nou asociat în firmă. Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Panchici Dumitru şi Panchici Daniela, asociaţi ai societăţii sus-menţionate, au hotărât cooptarea în societate a Lăcrămioarei Valentina Vîlsan.

De asemenea se retrag din societate Panchici Daniela şi Panchici Dumitru, prin cesionarea (la valoarea nominala) a unui număr de 20 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, la preţul de 200 lei, Lăcrămioarei Valentina Vîlsan.

În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, şi deţinut de către Vîlsan Lăcrămioara-Valentina
-10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, şi în valoare totală de 100 lei, participare la profit 50% şi participare la pierderi 50%.

În plus, s-a decis revocarea din funcţia de administrator a lui Panchici Dumitru, şi numirea în funcţia de administrator a Lăcrămioarei Valentina Vîlsan, pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri.

Nu în ultimul rând, se schimbă sediul social în Năvodari, Strada Nuferilor nr. 10, judeţul Constanţa.

Despre PROFESSIONAL TRUCK REPAIR

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 18 septembrie 2024 societatea a fost înființată în anul 2018 și are sediul în Năvodari, Strada Nuferilor nr. 10, judeţul Constanţa.

Pentru anul 2023 a raportat cifră de afaceri de 347.906 lei, profit de 259.340 lei și un angajat.

Societatea se ocupă cu alte activitati sportive.

Unic asociat și administrator este Lăcrămioara Valentina Vîlsan.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.


Citește și: 

O societate din județul Dâmbovița și-a mutat sediul social la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii