Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Modificări în cadrul J.T. Grup Oil!

ro

26 Jul, 2024 17:00 248 Marime text


În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a Acţionarilor societăţii J.T. GRUP OIL S.A.
 
Astfel, se aprobă Politica de remunerare a Societăţii "J.T. GRUP OIL" - S.A. în forma prezentată.
 
Se aprobă împuternicirea, cu posibilitate de substituire, a lui Aldea Bogdan-Florin, să reprezinte acţionarii şi societatea cu depline puteri în faţa tuturor persoanelor fizice sau juridice, publice sau private în vederea ducerii la îndeplinire a hotărârilor adoptate în prezenta adunare generală, înregistrării în Registrul Comerţului şi publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, a hotărârilor adoptate, să facă cereri şi declaraţii în numele şi pentru societate şi acţionarii societăţii, să semneze în numele şi pentru societate şi acţionari, toate şi orice acte necesare ducerii la îndeplinire a celor mai sus adoptate (hotărâri AGOA, Politica de remunerare, anexe, etc.), semnătura să fiind opozabilă societăţii şi acţionarilor societăţii în baza şi limitele prezentului mandat.
 
De asemenea, se aprobă următoarele modificări ale actului constitutiv:
 
  1. Se modifică şi va avea următoarea formulare: „Art. 6.1. Acţiunile emise de societate sunt indivizibile, nominative, dematerializate, tranzacţionarea acestora fiind reglementată de legislaţia în vigoare."
 
  1. Se modifică şi va avea următoarea formulare: „Art. 9.3 litera b) să aleagă şi să revoce membrii, vicepreşedintele şi preşedintele consiliului de administraţie;"
 
 
  1. Se modifică şi va avea următoarea formulare: „Art. 13.5. Preşedintele, vicepreşedintele şi membrii Consiliului de Administraţie sunt aleşi de Adunarea Generală a Acţionarilor şi au puteri depline. Consiliul de Administraţie este prezidat de preşedinte sau, în absenţa acestuia, de vicepreşedinte sau de un înlocuitor ales de către Consiliul de Administraţie."
 
  1. Se modifică şi va avea următoarea formulare: „Art. 14.1 lit. b) - În baza împuternicirii primite de la adunarea generală decide cu privire la: mutarea sediului societăţii, contractarea de credite în numele societăţii, modificarea obiectului de activitate al societăţii atât în sensul extinderii cât şi al restrângerii obiectului de activitate, majorarea capitalului social."
 
Se aprobă actul constitutiv actualizat conform hotărârilor adoptate în prezenta AGEA.
 
Totodată, se aprobă delegarea către Consiliul de Administraţie a atribuţiilor Adunării Generale Extraordinare prevăzute la art. 9.5 lit. c) din Actul constitutiv privind modificarea obiectului de activitate al societăţii atât în sensul extinderii cât şi al restrângerii acestuia.
 
Despre J.T. GRUP OIL S.A.
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2023, cu sediul social în orașul Năvodari, județul Constanța, bulevardul Năvodari, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate”.
 
Acționari sunt Tucan Jean Paul, ce deține o cotă de 90% din firmă și Aldea Bogdan Florin, cu 10%, ce deține și funcția de administrator.
De asemenea, Dublea Andrea-Elena și Tucan Alexandra-Maria mai figurează ca administratori ai societății comerciale.
 
Aldea Bogdan Florin mai este asociat al companiei JT APETIT MARKET SRL (10%) și administrator al J.T. TERMINAL CONSTANTA S.R.L.
 
Tucan Jean Paul deține și funcția de asociat și administrator al GENTLE SOLAR S.R.L. (100%), iar Tucan Alexandra-Maria mai este asociat și administrator al JT WATER SPORTS SRL (100%) și JT WATER SPLASH SRL (100%).
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 224.437.366 lei, profit 5.734.323 lei și un număr mediu de 35 angajați.
 
J.T. GRUP OIL S.A. figurează cu 187 de contracte câștigate - achiziții directe, pentru societăți contractante precum Comuna Mihai Viteazu (Primaria Mihai Viteazu) și SERVICIUL COMUNITAR DE UTILITATI PUBLICE ALBESTI, dar și un contract câștigat - achiziții publice, pentru Școala Superioară de Aviație Civilă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Coriax 97 SRL își schimbă sediul social

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii