Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Modificări în capitalul social al Agro Ciuchi SRL, după ce un asociat s-a retras

ro

13 Jul, 2024 16:20 351 Marime text
  • Asociatul Raluca Ionescu a cesionat, la valoarea nominală, un număr de 20 de părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, la preţul de 200 lei, către Marian Berbec, asociat existent. În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 400 lei și va fi deținut de asociatul unic Berbec Marian.



Adunarea generală din data de 29.05.2024 a asociaţilor Agro Ciuchi SRL, în prezenţa celor doi asociați Marian Berbec și Raluca Ionescu (fostă Berbec), a aprobat mai multe decizii.


Astfel, asociatul Raluca Ionescu a cesionat, la valoarea nominală, un număr de 20 de părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, la preţul de 200 lei, către Marian Berbec, asociat existent. Cedent Ionescu Raluca a transmis iar eu, cesionarul Berbec Marian, am preluat, împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.


În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 400 de lei, din care: 400 lei, aport în numerar, fiind împărţit într-un număr de 40 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi este deţinut de către asociaţi astfel: Berbec Marian va deține un număr de 40 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 400 de lei, reprezentând 100% capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.


De asemenea, Ionescu Raluca a fost revocată din funcţia de administrator. În funcţia de administrator, cu puteri depline de reprezentare şi administrare, a fost menținut Berbec Marian, care va avea o durată a mandatului de 50 de ani.


De asemenea, a fost desființat punctul de lucru situat în satul Vulturu, comuna Vulturu, str. Eroilor nr. 52, judeţul Constanţa.


Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3377 din data de 11 iulie 2024.


Despre Agro Ciuchi SRL

Înființată în anul 2010, firma are sediul pe strada Preot Anton Popescu, nr. 69, Vulturu, județul Constanța și se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun, precum și de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.


Asociat unic și administrator este Marian Berbec. Potrivit termene.ro, Marian Berbec mai este asociat și administrator în
Complet Shop SRL Constanța. În anii 2017-2023, firma nu a avut activitate.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.


Citește și:

Familia fostului viceprimar Babu Dumitru deschide un parc logistic. Anul 2023, an de pierderi și datorii pentru familia Babu

Afaceri Constanța. Firmă nouă de arhitectură, în Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii