Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Nautilus Security SRL își schimbă structura acționariatului și sediul social

ro

09 Sep, 2024 12:57 178 Marime text
foto: Pexels
 În data de 11 iulie 2024, societatea Nautilus Security SRL a adoptat o serie de decizii importante în cadrul unei ședințe desfășurate la sediul său social.
 
Plaveț Anca Cristina, asociat unic și deținător al 100% din capitalul social al societății, a hotărât mai multe aspecte.
 
Schimbarea sediului social

S-a decis schimbarea sediului social al societăţii la adresa din Str. Bisericii nr. 118, satul Făclia, comuna Saligny, jud. Constanţa.

Cesionarea părților sociale
 
Asociatul unic, Plaveţ Anca Cristina cesionează un număr de 20 (douăzeci) părţi sociale, în valoare nominală de 10 (zece) lei fiecare, în valoare totală de 200 de lei, reprezentând 100% capitalul social, către noul asociat, Smarandache Gheorghe.
 
Modificări administrative

Ca urmare a cesiunii, structura capitalului social şi participarea asociaţilor la beneficii şi pierderi va fi următoarea:

Capitalul social subscris al societăţii este de 200 lei (douăsute lei), divizat într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, deţinute de asociaţi după cum urmează:

- Smarandache Gheorghe - 20 părţi sociale, cu valoarea nominală de 10 lei fiecare şi valoarea totală de 200 lei, reprezentând 100% capitalul social; participarea sa la beneficii şi pierderi este de 100%
 
Asociatul unic, Plaveţ Anca Cristina cesionează un număr de 20 (douăzeci) părţi sociale, în valoare nominală de 10 (zece) lei fiecare, în valoare totală de 200 de lei, reprezentând 100% capitalul social, către noul asociat, Smarandache Gheorghe.
  
Începând cu data de 11.07.2024, Ancăi Cristina Plaveţ  i se restrânge mandatul de Administrator al societăţii fiind totodată descărcată de gestiune şi păstrându-i-se puteri limitate doar în ceea ce priveşte coordonarea operativă a personalului societăţii specializate în domeniul de pază şi protecţie astfel cum sunt definite de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi pe o durată de 4 luni.
 
La aceeaşi dată, respectiv 11.07.2024, se aprobă numirea unui nou administrator având puteri depline, în persoana lui Smarandache Gheorghe, putând face toate operaţiunile cerute pentru aducerea la îndeplinire a obiectului de activitate al societăţii cu excepţia coordonării operative a personalului societăţii specializate în domeniul de pază şi protecţie astfel cum sunt definite de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor până la obţinerea avizului de la Poliţie, mandatul acestuia fiind pentru o durată de 10 ani.
 
Actul Constitutiv al societăţii se modifică şi actualizează în mod corespunzător prezentei decizii.

Celelalte prevederi ale Actului Constitutiv rămân neschimbate.
  
Toate aceste modificări au fost aprobate și publicate în Monitorul Oficial, partea a IV-a, la data de 6 septembrie 2024, sub numărul 4132.


 
Despre Nautilus Security SRL
 
Firma Nautilus Security SRL din Făclia, a fost înființată la data de 01.03.2023 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8010 - Activități de protecție și gardă.
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 09 septembrie 2024, nu există date despre situația financiară.
 
Asociat și administrator este Smarandache Gheorghe din Constanța. 
 
Smarandache Gheorghe este asociat și administrator în cadrul MTG Security SRL.



PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaM.T.G. Security SRL va asigura paza Direcției Economice din Primăria Năvodari (DOCUMENT)

 



 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii