Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în Năvodari. Iată cu ce se ocupă Alezzi Logistics SRL

ro

04 Aug, 2024 16:12 141 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Fondator este societatea Alezzi Beach Resort SRL, iar administrator este Zelca Adrian.
 
În Monitorul Oficial al României, la data de 23 iulie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către o firmă din județul Constanța. 
 
Conform sursei citate, este vorba de firma Alezzi Logistics SRL. Sediul social este în orașul Năvodari, strada Prelungirea D13, nr. 6A, iar capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părți sociale: 200 a câte 1 leu fiecare. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 6820 - Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Fondator este societatea Alezzi Beach Resort SRL, iar administrator este Zelca Adrian.
 
Despre Alezzi Beach Resort SRL
 
Societatea Alezzi Beach Resort SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul în Năvodari, județul Constanța, strada Prelungirea D13, nr. 6A și se ocupă de „Dezvoltare (promovare) imobiliară”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Perifan Anca-Raluca, Zelca Adrian, Zelca Cristian și Zelca Enache-Claudiu, iar administrator este Zelca Adrian.
 
Perifan Raluca mai este asociat la Kardinal Funding SRL și administrator la Kardnial Equity SRL. Zelca Adrian mai este asociat și administrator la Aqua Xullinan SRL, asociat la Marine Technologies SRL și administrator la Stop SRL, Alezzi Marina SRL, Alezzi Citadine SRL și Alezzi Logistics SRL. Zelca Cristian mai este asociat la Aqua Cullinan SRL. Zelca Enache-Claudiu mai este asociat și administrator la Sea Side Experience SRL și asociat la Aqua Cullinan SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 102.272.162 lei, cu un profit de 25.980.961 lei, la 164 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Sandra & Carla SRL, din Valu lui Traian, ar putea intra în insolvență!
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii