Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Oana Caiali, numită administrator al One Star Rail Security SRL pentru 30 ani

ro

21 Aug, 2024 12:42 188 Marime text
Foto: Pexels
  • În funcţia de administrator a firmei One Star Rail Security SRL a fost numită Caiali Oana,  pentru perioadă de 30 ani.
  • Din funcţia de administrator a fost revocat Tufă Ionuț.  
  • Asociat unic al One Star Rail Security SRL este Sorana Valentina Gheorghe, al cărei nume apare și în Sormedcare SRL Constanța.
 
Gheorghe Sorana-Valentina, în calitate de asociat unic, One Star Rail Security SRL a aporbat pe data de 26.06.2024, o decizie importantă.
 
Astfel, în funcţia de administrator a fost numită Caiali Oana, pentru perioadă de 30 ani şi cu puteri depline. Din funcţia de administrator a fost revocat Tufă Ionuț. Prezenta hotărâre a modificat şi completat actul constitutiv al firmei.
 
Decizia a fost redactată pe data de 26.06.2024 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3910 din data de 19 august 2024.

 
Despre One Star Rail Security SRL
 
 
Potrivit termene.ro, One Star Rail Security SRL a fost înființată în 2021, are sediul social în Portul Constanța și se ocupă în principal de activități de protecție și gardă.
 
Asociat unic figurează Sorana Valentina Gheorghe, al cărei nume se leagă și de Sormedcare SRL Constanța.
 
La rândul său, Oana Caiali figurează ca asociat și administrator în  Admin Blocks SRL și adminstrator în General Alarm & Escort SRL.
 
În anul fiscal 2023, firma One Star Rail Security SRL a avit o cifră de afacere de zero lei, niciun salariat și o pierdere de 15.461 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și.
 
Firme Constanța. One Star Rail Security SRL are un nou administrator
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii